Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дух" - страница 21
Чудех се чия работа е да духа слънце в ушите ми.
Б. В. Ларсън
Исках да бъде с възможно най-много прозорци, така че читателят да се чувства така, сякаш вижда всички различни пътища към голяма къща с духове.
Бенджамин Пърси
Истината е, че Божията слава е личността и присъствието на Бог - Славата е Светият Дух.
Бени Хин
Днес имате толкова много, което е чиста плът, но хората са го етикетирали като Дух. Не е Духът, защото не е съсредоточен върху Христос.
Бени Хин
Ако Светият Дух не беше с Исус, Той щеше да съгреши.
Бени Хин
Белегът на общността не е отсъствието на конфликт. Това е присъствието на помиряващ дух.
Бил Хайбълс
Лидерството изисква непрекъснато търсене на сила на духа от ден 1 до края.
Бил Хайбълс
Всяко едно решение, което вземате като лидер, оказва влияние върху духа на онези, които ръководите.
Бил Хайбълс
Обикновено мога да усетя, че водачът е от Светия Дух, когато ме призовава да се смиря, да служа на някого, да поощря някого или да раздам нещо. Много рядко злият ще ни накара да правим такива неща.
Бил Хайбълс
Аз съм духовен човек, който живее в човешко тяло, а не човешко тяло с дух.
Боб Проктър
Действията говорят повече от думите. Бизнесът трябва да действа. След като се отвори вратата на социалното съзнание, внесете духа на вашата компания през нея, за да повлияете на промяната.
Брайън Солис
Всеки от нас е дух в материална форма.
Брус Липтън
Духът може да се изразява чрез материя, но това не означава, че чрез промяна на нещо материално ние променяме съзнанието.
Бхакти Вигяна Госвами
При всички загуби и трагедии, които познавам, животът ми ме научи, че човешкият дух като вдигнатите ръце на слепите ще се издигне над хаоса и разрухата като крила в полет.
Вадей Ратнър
Също така ми се стори, че числото осем не отразява реалната ми възраст. Според чувствата си бях много по-възрастен и през последните месеци, гледайки във водата, сякаш видях дух, призрак на детската си наивност.
Вадей Ратнър
Силата и моралът са несъвместими. Силата е свободата на духа. Освобождаване от всичко.
Вадим Кожевников
Духът на консуматорството има решаващо влияние върху човешкото поведение, което смисълът на живота му все повече се свежда до консумация. Инструментът се превръща в цел.
Валентин Катасонов
Възпитанието на детето е преди всичко възпитание на самият себе си. Трябва да има загриженост на родителите не само за децата, но за своето тяло, душа и дух.
Валерий Синелников
Великите творци в областта на духа се оказват просто невротици.
Виктор Франкъл
Силата на духа на рода се храни с вниманието на потомците и тяхната памет. Следователно е добре и правилно да съхранявате снимки на предци и да познавате своя произход. Силата на рода се увеличава, когато роднини, дори отдалечени, поддържат добри отношения и са готови да си помагат; когато потомците знаят историята на живота на предишните поколения.
Виктория Райдос
Хората мислят, че изкуството и науката са фундаментално противопоставени един на друг, защото изкуството е свързано с празнуване на индивидуалното човешко творчество, а науката е с откриване на общи принципи, а не с отделни хора. Но всъщност двете имат много общи неща и творческият дух е сходен и при двамата.
Вилаянур Рамачандран
Законите за живота на духа понякога са сравними с механическите, а понякога и с химическите закони.
Вилхелм Дилтай
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
31
Следваща