Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Говор" - страница 6
Трябва да можете да говорите накратко за дългите неща.
Антон Чехов
Този е мой приятел, който говори добре за мен зад гърба ми.
Томас Фулър
Лейди: често употребявано име на жена, с която не бихте искали да говорите дори и пет минути.
Фран Лебовиц
Докато има стена, бодлива тел и заповед за стрелба, не може да се говори за нормалност в Германия.
Хелмут Кол
Който говори на езика на парите, ще бъде разбран във всяка страна.
Афра Бен
Не обръщам внимание на това, колко награди имам. Просто излизам на пистата и се старая да я пробягам максимално страхотно. А ако говорите за целите ми - мечтая да стана един от легендите на световният спорт.
Юсейн Болт
Не говори лошо за никого, но ми кажи всичко добро, което знаеш за всички.
Бенджамин Франклин
Който много говори за неповторимоста, той слабо познава историята.
Вилхелм Швебел
Цинизма на циника се състои не в това, което говори, че мисли, а в това което мисли.
Габриел Лауб
В комиксите човекът отляво винаги говори пръв.
Джордж Карлин
Способността да говорите не ви прави интелигентни.
Джордж Лукас
За да имате красиви очи: трябва да се научите да виждате в другите само хубавото. За да имате красиви устни: трябва да се научите да говорите само добри думи.
Ева Лонгория
Ужасяващото преживяване и обсебеност от смъртта, когато се запазят в съзнание, се превръщат в разрушителни. Ако говорите за смърт, вие спасявате част от себе си. Но в същото време нещо от вашето реално аз умира, защото обективираните значения губят действителността, която имат в съзнанието.
Емил Чоран
На който не достига секс говори за секс, гладният за храна, човекът при който няма пари - за парите, а нашите олигарси и банкери говорят за морал.
Зигмунд Фройд
За каквото и да говори човек, той винаги говори за себе си.
Константин Мелихан
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.
Конфуций
Разговорът е цар. Съдържанието е просто нещо, за което да се говори.
Кори Доктороу
Детето започва да говори дълго преди да е произнесло първата си дума.
Освалд Шпенглер
Хората ви чуват на нивото, от което говорите с тях. Говорете от сърцето си и те ще чуят със своето.
Мариам Уилямсън
Единствения език, който човекът говори перфектно е този, който научава, когато е бебе и когато никой не може да го научи на нищо.
Мария Монтесори
За някои от нас колкото по-малко се говори за начина, по който правим нещата, толкова по-добре.
Марк Странд
Ако допуснем съществуването на Бог, то всичко говори за това, че той ме ненавижда.
Мат Грьонинг
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
32
Следваща