Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Говор" - страница 19
Митът е мощен медиум, защото говори с емоциите, а не с главата. Премества ни в зона на мистерия.
Сам Шепърд
Той искаше да говори и нямаше какво да каже.
Самюъл Дилейни
Най-лошото от всички престъпления би било да се случи грешка и никой да не говори за нея или да се поучи от нея. Така че, колкото и обезпокоително да е да се мисли за това, тези грешки, усложнения и неочаквани резултати се обсъждат открито и всеки се надява да спечели нещо от това.
Санджай Гупта
Колкото повече езици говорите, толкова повече разбирате за себе си. Все едно си сляп. Вие не сте по-малко човек, но пропускате прекрасни неща.
Сандра Сиснерос
Историите са това, за което никой не иска да говори. Така че си измисляте история, защото никой няма да ви каже истината.
Сандра Сиснерос
Както знаете, за да бъдете чути в Америка, трябва да говорите тихо.
Сергей Довлатов
Проблемът е, че митовете за зона 51 са трудни за оспорване, ако никой не може да говори в записа за това, което всъщност се е случило там.
Ани Джейкъбсън
Но все пак той трябваше да говори за нещо обикновено, иначе веднага би предположил как се чувства тя към него...
Анна Берсенева
Говоренето е евтино... Именно начинът, по който организираме и използваме живота си всеки ден, говори това, в което вярваме.
Сесар Чавес
Когато Новият Завет говори за пълнотата на благодатта, която намираме в Христос, това не означава само прошка, прошка и оправдание. Христос е направил много повече за нас. Той умря за нас, но и живя за нас. Сега той изпрати собствения си Дух при нас, за да можем да черпим от силата му. Той растеше в благодат и когато черпим от силата му, ние също ще растем в благодат.
Синклер Фъргюсън
В крайна сметка ще живеем във вечно издание, управлявано от данни. Всичко, което създадете, ще бъде измервано и проследявано от други чрез коментари, споделяне и харесвания. Вашата работа ще се появи на радара на потенциални работодатели и клиенти и данните ще им покажат дали си струва да говорите или да бъдете наети.
Скот Белски
Мъртвите не се интересуват какво казвате, но може би думите, които говорите на гроба, изобщо не са за мъртвите. Може би тези думи са за живите.
Скот Сиглър
Да имаш син по време на война е най-лошото проклятие, което може да сполети една майка, каквото и да говори някой.
Славенка Дракулич
За да откриете истински своя Дух, спрете да говорите, спрете да четете и започнете да слушате сърцето си.
Соня Чокет
Най-важното е, когато давам музиката, аз съм доволен от нея, че тя говори за това, което искам да правя.
Стиви Уондър
Следвайте сърцето си и слушайте, когато ви говори.
Сузана Тамаро
Никога не прекъсвайте дама, когато тя ви говори, сякаш това, което трябва да кажете, е по-важно.
Сюзън Еноч
Ако говорите само истината, не е нужно да помните нищо.
Т. Р. Ричмънд
Има различни версии на исляма... безсмислено е да се твърди, че се говори от името на "истински" ислям.
Тарик Али
Да се говори за културата винаги е било дело на противниците й.
Теодор Адорно
Отчаянието и изолацията доминират в мислите ви. Не знаете как да говорите за чувствата си, но се чувствате откъснати от всеки, който се опитва да попита. Чудите се дали това е лошо поведение, но тайно сте твърде изтощени, за да ви пука. Не разпознавате живота си или която и да е от връзките в него. Чувстваш се напълно сам, объркан и изгубен в морето.
Тереза Капуто
Не знам, кой е измислим термина "магически реализъм", но на мен ми харесва. Той говори за разширено виждане на света. В края на краищата ние живеем в епоха, когато в нас е вкопчена мисълта, че светът е такъв, и никакъв друг. От екрана на телевизора ни твърдят: "Ето какъв е". Но светът - това са милион възможности.
Тери Гилиъм
Предишна
1
...
18
19
(Текуща)
20
...
32
Следваща