Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Говор" - страница 11
Много се говори за положителните страни на любовта. Ние като общество омаловажаваме опасността, безпокойството и разочарованието. Ние романтизираме романтиката.
Хелън Фишер
Какво е животът? Говорете за смъртта. Ами смъртта? Невъзможността да се говори за живота.
Хуан Рамон Хименес
Икономист - това е човек, който говори за непонятни на него неща по такъв начин, че вие да се чувствате невежи.
Хърбърт Прокноу
Ако един филм всъщност не говори за това кои сме и какви са нашите психологии, вероятно всъщност не сме толкова заинтересовани от него.
Хюго Уивинг
Бог трябва да говори с всеки човек на неговия собствен език, в неговите собствени идиоми. Вземете испански, китайски. Можете да изразите една и съща мисъл, но на различни хора трябва да използвате различен език. Същото е и в религията.
Хюстън Смит
Ако искате да постигнете нещо в този живот, не може просто да седите и да чакате това да се случи. Трябва да направите нещо! Моя жизнен опит говори за това, че ако просто седиш, то нищо няма да се случи.
Чък Норис
За мен е от съществено значение да имам вътрешния мир и спокойствие на молитвата, за да слушам тишината на Бог, която ни говори в личния ни живот и историята на нашето време за силата на любовта.
Адолфо Перес Ескивел
Ако говорите с тялото си, то ще слуша.
Бърни С. Сийгъл
Има два начина за разговор. Единият е лесният начин, където говорите леко, а другият е обмисленият начин. Обмисленият начин е това, на което съм поставил името си.
В. С. Найпол
Нулата е геометрическа точка свързана с висша степен на самоограничението, тоест с величайшата сдържаност, която въпреки това говори.
Василий Кандински
Не можете да говорите музика само с ноти, но можете да говорите музика без бележки!
Виктор Утън
Мъжа не е трябва да говори за де неща - за любовта и болестите.
Вячеслав Тихонов
Хората страдат, хората умират, цели екосистеми се сриват. Ние сме в началото на масово изчезване и всичко, за което можете да говорите, са пари и приказки за вечен икономически растеж.
Грета Тунберг
Изключително опасно е да се говори за лимити или граници. Вместо това е жизненоважно да останем напълно отворени, да сме винаги ангажирани и да се стремим да допринасяме лично в социалните събития.
Дарио Фо
Подсъзнанието ми говори на чужд език.
Деб Калети
Често като интервюиращ, особено когато говорите с добре видими хора, известни личности и е известно, че са се случвали негативни неща, те не искат да говорят за това или трябва наистина да се справите. Трябва внимателно да изградите разговора, така че те да се чувстват достатъчно отворени, за да обсъдят с вас някои от тези неща.
Дейв Ицкоф
Нямам какво да споделя с други мъже. Сърцето ми потъва, когато се кача на такси и някой започне да ми говори за футбол.
Дейвид Уолямс
Преди да говорите, изслушайте. Преди да действате, мислете. Преди да критикувате, познайте. И преди да се откажете, опитайте.
Деми Ловато
Универсален принцип е, че получавате повече от това, за което мислите, говорите и чувствате силно.
Джак Канфийлд
Когато бях в четвърти клас, романист дойде да говори с моя клас по английски. Тя ни каза, че да си автор означава да седиш на кухненската маса по пижама, да пиеш чай с кучетата в краката ти.
Джей Кортни Съливан
Мисли, като влюбен, говори влюбено, постъпвай, като влюбен, и всички твои мечти бързо ще се въплътят в живота.
Джеймс Алън
Будизмът говори за възможността да трансформира алчността, омразата и заблудата. Но понякога нуждата се превръща в алчност.
Джак Корнфийлд
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
32
Следваща