Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Реалност" - страница 12
Общото значение на благодарността е да бъдеш благодарен за получените ползи. Въпреки че това е важно, чувствам, че енергията на благодарност е една от най-мощните привличащи сили във Вселената. Сърце, изпълнено с Деня на благодарността, дори когато изявите ни казват, че сме затънали в недостиг, конфликти и страдания, ни премества на по-висока честота в съзнанието и скоро ставаме свидетели на реалността, блестяща през илюзията.
Джон Рандолф Прайс
Реалността, струва ми се, е много по-страшна от всяка история за мъртъвци, призраци или извънземни.
Джордж Ромеро
Писателите са напълно извън контакт с реалността.
Джос Уедън
Вярвам, че единствената реалност е как се отнасяме един към друг. Моралът идва от липсата на каквато и да е схема, а не от наличието на някаква схема.
Джос Уедън
Киборгът е кибернетичен организъм, хибрид на машина и организъм, създание на социалната реалност, както и създание на измислица.
Дона Харауей
Страхът ни от технологиите наистина е страх от овластяване. Вече имаме способността да проектираме реалността, в която живеем, и трябва да пристъпим към случая.
Дъглас Рушкоф
Хората са съблазнени от сигнали от света, но това е манипулация, а не реалност. Компютрите са научили повече за нас, отколкото ние за тях.
Дъглас Рушкоф
Не искам да защитя децата от реалността.
Еванджелин Лили
Нито един човек в света не е обогатен от дискусии. Само чрез среща с реалността, с истината, добротата, красотата.
Александър Шмеман
Писателите в Латинска Америка живеят в реалност, която е изключително взискателна. Изненадващо, нашият отговор на тези изисквания защитава и развива нашата индивидуалност. Чувствам, че не съм сама в опитите да дам гласа си на тези, които го нямат.
Елена Понятовска
Личност - единствената реалност, която познаваме и която едновременно култивираме отвътре.
Еманюел Муние
Също толкова съм горд от всичките си архитектурни проекти. Винаги е възнаграждаващо да видите амбициозен дизайн да стане реалност.
Заха Хадид
Помислете за живота като сън сред хиляди сънища и всяка сън като определен подход към реалността. Прониквайки в нея ти можеш да притежаваш магически ключ.
Карл Густав Юнг
Вярвам, че този, който сее утопия, ще пожъне реалността.
Карло Петрини
Е, логосът е наука или разум, нещо, което ни помага да функционираме практически и ефективно в света и следователно трябва да бъде в точен тон и да отразява точно реалностите на света около нас.
Карън Армстронг
Понякога реалността е по-добра от мечтите.
Кей Хупър
Аз съм актриса, който мрази диалога и днешния ден и реалността.
Кристина Ричи
Избухването на сексуалната свобода през 60-те години трябваше да се случи, защото 50-те бяха толкова потискащи. Трябваше да живееш така; жените трябваше да бъдат такива - всичко беше заключено във фалшива реалност.
Кристофър Лойд
Не можете да създадете нова реалност със същата личност.
Амит Госвами
...причината да мислим, че технологията на компютърната графика е успяла да фалшифицира реалността е, че през последните сто и петдесет години сме приели образа на фотографията и филма като реалност.
Лев Манович
След като приехме фотографското изображение като реалност, пътят към бъдещата му симулация беше отворен.
Лев Манович
През първите десетилетия на фотографията времената на експозиция бяха доста дълги... Така че, подобно на рисунките, произведени с помощта на камера обскура, която изобразяваше реалността като статична и неподвижна, ранните фотографии представяха света като стабилен, вечен, непоклатим.
Лев Манович
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
32
Следваща