Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Враг" - страница 8
Сприятелете се със своите врагове - това е добро правило както за бизнеса, така и за живота.
Ричард Брансън
По това време бях заобиколен от около дузина врагове, чиито тояги дрънчаха по мен безмилостно, а ударите на сабята ми бяха направени несигурни от енергичните блъскания на служител, който се надяваше по този начин да ме спаси.
Ричард Франсис Бъртън
В началото може да е съмнително дали даден човек е враг или приятел. Месото, ако не се смила правилно, се превръща в отрова; Но отровата, ако се използва правилно, може да се превърне в лекарство.
Сакя Пандита
Имаме нужда от външна политика, която да отличава приятелите на Америка от нейните врагове и да признава истинските заплахи, пред които сме изправени.
Сара Пейлин
Най-големият враг на прогреса не е застой, а фалшив прогрес.
Сидни Харис
Враговете, както и любовниците, започват да приличат един на друг за определен период от време.
Сидни Харис
Съпротивата не е периферен противник. Съпротивата възниква отвътре. То се самопоражда и самоувековечава. съпротивата е вътрешният враг.
Стивън Пресфийлд
Враговете са цената на честа.
Тери Гудкайнд
Когато започнеш да виждаш, че врагът ти страда, това е началото на прозрението.
Тик Нят Хан
Врагът винаги е в ума.
Уилям Голдман
Ти си враг на изкуството и съжалявам за твоето невежество.
Уилям Голдман
Този, който се бои да струпа врагове, никога не ще доведе истински приятели.
Уилям Хазлит
Личният интерес е враг на всяка истинска обич.
Франклин Делано Рузвелт
Разсъжденията на нашите врагове за нас са по-близко до истината, от нашите собствени.
Франсоа дьо Ларошфуко
Можете да прокълнете враговете си, но е по-мъдро да ги познаете.
Харпър Ли
Колкото си по-отпуснат - толкова си по-добър във всичките си дела. В работата, в отношенията с приятелите, с враговете и със самият себе си.
Бил Мъри
Броят на незаконните дейности беше толкова голям, че едната трябваше да излезе и да доведе до разкриване на останалите. Никсънбеше твърде склонен да използва властта на правителството, за да изравнява резултатите и да се изравнява с враговете.
Боб Удуърд
Времето е враг, чието търпение не може да бъде изпитвано безкрайно.
Глен Кук
От всички врагове на обществената свобода повече от всичко трябва да се страхуваме от войната, защото в нея се съдържа и разцвета и зародиша на всички останали.
Джеймс Мадисън
Ако тиранията някога дойде в тази страна, то тя ще е под предлог за борба с външни врагове.
Джеймс Мадисън
След Евромайдана Украйна премина в лагера на враговете, блокирайки самата възможност за нашето имперско възраждане. Русия се оказа в капан.
Александър Дугин
Същността на фашизма е да накарате законите да забраняват всичко и след това да ги прилагате избирателно срещу враговете си.
Джон Лескроарт
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
32
Следваща