Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Враг" - страница 26
Единствените ви врагове сте вие и вашето собствено упорство, което ви пречи да започнете нов път.
Джон Кракауер
Трябва да пътуваме леко и да живеем просто. Нашият враг не е притежание, а излишък.
Джон Стот
На всяка стъпка от нашето християнско развитие и във всяка сфера на нашето християнско ученичество гордостта е най-големият враг, а смирението - най-големият ни приятел.
Джон Стот
Истинската смелост за Христос надхвърля всичко, това е безразличие към недоволството нито на приятели, нито на врагове. Смелостта дава възможност на християните да изоставят всички, а не Христос, и да предпочетат да обидят всички, вместо да Го обидят.
Джонатан Едуардс
Наистина страхотният дизайн е труден. Доброто е враг на великото. Компетентният дизайн не е твърде дълъг. Но ако се опитвате да направите нещо ново, имате предизвикателства по толкова много оси.
Джони Айв
САЩ не са длъжни да печелят войни. Техните задачи включват системно унищожаване на всички системи за поддържане на живота на врага и по този начин го лишават от възможността да натрупа достатъчно сили, за да се конкурира с Америка.
Джордж Фридман
За съжаление мъдростта и щастието са стари врагове и там, където може да се намери единият, другият рядко се задържа.
Джоузеф Р. Лало
Който не участва в битка, вероятно ще победи врага.
Джошуа Купър Реймо
Врагът е конвенционалният език; противоотровата е поезия и леки опияняващи вещества.
Дъглас Гловър
Често мъжете са до толкова различни от честа на жените, че последните гледат на първите като на свои врагове.
Е. П. Бошен
Самодоволството е смъртоносен враг на целия духовен растеж.
Е. У. Тоузър
Основният враг на промените в Руската федерация не е управляващият режим, не куп олигарси и не силовиците, а широките народни маси, които пасивно подкрепят режима и не искат да поемат разходите за политическа нестабилност.
Алексей Кунгуров
Признаването на таланта в своите приятели е още по-трудно, от това да се признае в своите врагове.
Едмон дьо Гонкур
Парите и Смъртта са вечните врагове.
Едуард Форстър
Никой не извършва самоубийство изпитвайки радост. Врагът на живота е болката.
Едуин Шнейдман
Съгласете се, това е логично: всеки, който има най-жестока съдба, е основният враг на съществуващото правителство...
Елена Прудникова
- Представете си, аз съм такъв късметлия: на четиридесет години не бях спечелил пари, нито врагове.
Елена Яковлева
Аз старателно избирам враговете си - както пикантен сос на празника на живота.
Елза Максуел
Пречките не се появяват по пътя ви, за да ви спрат. По-скоро те се появяват, за да укрепят и усъвършенстват вас и вашите планове. Те не са ваш враг. Те са вашият таен съюзник, но само ако се отнасяте към тях като към приятелски сили на природата.
Енодиа Джудит
В продължение на няколко месеца се отстъпвахме триумфално под натиска на напълно деморализиран враг.
Ерик Франк Ръсел
Тези, които биха пожертвали поколение, за да реализират идеал, са врагове на човечеството.
Ерик Хофер
Когато сте ядосан, никога не го пишете. Това е като издълбаване на гняв в камък. Това прави непримирими врагове.
Есте Лаудер
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
32
Следваща