Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лъжа" - страница 28
Лъжците използват повече думи от разказвачите на истината и използват много повече местоимения от трето лице. Те започват да говорят за него, нея, то, един, те и тях, а не аз, за да поставят известно разстояние между себе си и лъжата.
Крис Вос
Лъжите са лош начин за изграждане на взаимно доверие.
Крис Муни
Понякога животът поставя човека пред избор. Искам да кажа, че ако не искате да бъдете жестоки, тогава трябва да лъжете.
Кристианна Бранд
Вашата вяра или неверие няма да превърнат думите ми в лъжа. Истината винаги ще бъде вярна.
Кристин Каст
- Ако лъжеш, няма да дойда отново тук, - предупреждавам аз. - Ако лъжеш, няма да те видя отново, - отговаря той.
Кристофер Карлсон
Може ли поезията да лъже?
Кристофър Хемптън
В някоя дупка сега навярно седи човек с китара или клавиши, и в този момент, когато той, накрая, се появи на сцената, всичко, което той е предполагал, се оказва лъжа.
Куинси Джоунс
Не лъжете без необходимост.
Лео Силард
Лъжи, каза си той. Носталгията не можеше да остане същата като преди.
Леонардо Падура
Лъжата ми беше отвратителна във всичките й форми и аз я избягвах дори в дреболии.
Лидия Чарская
В любовта и войната всичко е честно, нали? Разбира се, че не. Това е най-голямата и пагубна лъжа. Колко нелепо. Нищо не е честно в любовта и живота, а аз загубих твърде много от времето си, искайки да не е така.
Лиз Нюджънт
Е, истината е, че много хора лъжат за здравето си, лъжат за финансите, лъжат за нещата на работното си място, лъжат за нещата.
Лора Шлезинджър
Една лъжа не може да оцелее сама - тя трябва да разчита на следващата лъжа, и това, втората - на третата, третата - на четвъртата, и всички те, като хора на лов, трябва да се държат заедно и да си помагат.
Лоренсо Медиано
Нараняваш я, като се гладуваш, нараняваш я с лъжите си и като се бориш с всеки, който се опитва да ти помогне. Сега Ема може да спи само няколко часа на нощ. Тя е преследвана от кошмари с чудовища, които изяждат цялото ни семейство. Ядат ни бавно, казва тя, за да усетим острите им зъби.
Лори Халсе Андерсен
Възможно ли е да се каже истината в обществото на лъжите? Или трябва винаги, по необходимост, да ставаш лъжец?
Лорън Оливър
Лъжите са само истории, а историите са всичко, което има значение. Всички разказваме истории. Някои са по-правдиви от други, може би, но в крайна сметка единственото, което има значение, е това, което можете да накарате хората да повярват.
Лорън Оливър
Сега по-скоро бих се заразил с любов за най-малка част от секундата, отколкото да живея сто години, задушен от лъжа.
Лорън Оливър
Казаха ни, че любовта е болест. Казаха ни, че накрая ще ни убие. За първи път осъзнавам, че и това също може да е лъжа.
Лорън Оливър
Въпросите пораждат лъжи.
Луис Сепулведа
Лъжите, написани с мастило, не могат да прикрият факти, написани с кръв.
Лу Сюн
Когато понякога се събужда от тъмни сънища за счупени люлки и компаси без лагери, той изтласква безпокойството, оставяйки дневната светлина да му противоречи. И изолацията го приспива с музиката на лъжата.
М. Л. Стедман
Лъжата е изкуство, което малко хора владеят до съвършенство.
Матиас Едвардсон
Предишна
1
...
27
28
(Текуща)
29
...
32
Следваща