Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Семейство" - страница 9
Нищо не е толкова лесно, колкото е в ситкома. Проблемите, за които се грижим за 20 минути в шоуто, могат да се разширят с години в реални семейства.
Тим Алън
Пръв приоритет е времето с моето семейство.
Том Селек
Фестивалите са забавни за децата, забавни за родителите и предлагат добре дошла почивка от стреса на нуклеарното семейство. Самото количество хора прави живота по-лесен: много възрастни, с които възрастните да говорят, и много деца, с които децата да играят.
Том Ходжкинсън
Ако погледнете литературата от XIX век, ще получите неща като Кафка и Достоевски, които основно пишат за това да се чувстват отегчени и отчуждени. Това е така, защото загубихме връзка с важните неща в живота като работата, която ви харесва, или градината, природата, вашето семейство и приятели.
Том Ходжкинсън
Добро здраве, дълголетие, щастие, любящо семейство, увереност в себе си, добри приятели... ако [имате] пет, вие сте богат човек...
Томас Станли
В някои отношения съм малко като самотен родител, така че трябва да мога да осигуря семейството си.
Трини Уудол
Искам животът, работата ми, семейството ми да означават нещо.
Уил Смит
Само самотният познава пълното щастие на приятелството. Останалите имат техните семейства, но за самотният и в изгнание неговите приятели са всичко.
Уорън Хардинг
Каква е разликата между класическата китара и пицата? Пица може да изхрани четиричленно семейство.
Фей Келерман
Моята сила никога не идваше от политически ешелони, а от семейството. И от нивите и земите и цветята и всичко, което виждам там. Силата ми дойде оттам.
Ариел Шарон
Най-успешните ръководители често са мъже, които са изградили свои собствени компании. По ирония на съдбата самият им успех често носи на тях и членовете на техните семейства лични проблеми с интензивност, рядко срещана от професионалните мениджъри. И тези проблеми правят семейните фирми вероятно най-трудните за работа.
Хари Левинсън
Страните, които се справят най-добре в международните сравнения, независимо дали това е Финландия или Япония, Дания или Сингапур, се справят добре, защото имат професионални учители, които са уважавани, а също така имат семейство и общност, които подкрепят ученето.
Хауърд Гарднър
Просто има твърде много хора, които са тормозени, животите на твърде много хора са разрушени. Това е нещо, което отдавна е закъсняло. Всички имаме гейове и лесбийки в семействата си и това са добри хора.
Хауърд Стърн
Истинската разлика между човека и шимпанзето е в това тайнствено лепило, съединяващо големи групи от хора, от семейства до нации. Това е и направило човека цар на всичко живо.
Ювал Ноа Харари
Разбира се, съжалявам, че не успях да прекарам време със семейството си.
Аун Сан Су Чи
Човек иска да бъде заедно със семейството си. За това става въпрос за семействата.
Аун Сан Су Чи
Вярвам, че дисфункционалното мюсюлманско семейство представлява реална заплаха за самата тъкан на западния живот. Именно в семейството децата са подготвени да практикуват, популяризират и предават нормите на културата на родителите си.
Аян Хирси Али
Любовта се разбира по исторически начин като едно от големите човешки призвания - но нейното противодействие винаги е било изневяра. Това ужасно, ужасно предателство, което може да разкъса не само друг човек, не само себе си, но и цели семейства.
Юнот Диаз
Не можете да контролирате къде сте родени, семейството, в което сте се родили, как изглеждате; не можете да контролирате някое от тези обстоятелства. Единственото нещо, което можете да контролирате, е как реагирате.
Аиша Тайлър
Да бъда със семейството си е най-големият ми приоритет.
Бетани Франкел
Блусът беше като онова проблемно дете, което може би сте имали в семейството. Малко се срамувахте да го оставите да го види някой, но сте го обичали. Просто не знаехте как ще го приемат другите хора.
Би Би Кинг
Моето семейство вероятно е прекалено замесено в моя живот, защото те са най-добрите ми приятели, но аз обичам това.
Блейк Лайвли
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
33
Следваща