Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Семейство" - страница 4
Децата в семейството са като цветя в букет: винаги има едно което твърдо решен да се изправи в противоположна посока от начина, който желае аранжора.
Марсилин Кокс
В Турция не ви е позволено да останете сами в болницата. Сестрата учи семейството как да прави нещата и някой винаги е там с пациента.
Мехмет Оз
Аз не съм Толстой, че в старостта си да странствам, и не съм Гогол, че да изгоря свой роман. И не съм играч - нямам любов към рулетката. Моята страст наистина е семейството и дома. Искам да живея, като японец: нищо излишно.
Михаил Боярски
И така, това бяха четирите компонента на възпитанието ми - академичните неща, където бях оставен на себе си, Махендрабхай, страстта на баща ми към създаването на Reliance и последното парче бяха неговите дълбоки връзки със семейството.
Мукеш Амбани
Семейството винаги е на първо място.
Ник Кенън
Сръбската история казва, че семейството е най-важното нещо и трябва да се придържате към семейството.
Новак Джокович
Добротата е светлината, която разтваря всички стени между душите, семействата и народите.
Парамаханса Йогананда
И двамата със съпругата ми сме от ирландски семейства. Има два вида ирландски семейства: удрящите и шегуващите се. Ако имате късмет - и двамата сме - произхождате от шегуващия се вид ирландско семейство.
Патрик О'Рурк
Колкото по-възрастен съм, толкова по-важно е мнението ми за семейството.
Робърт Фогел
Най-доброто училище за дисциплина е семейството.
Самюъл Смайлс
Като цяло, ако сте дъщеря в мексиканско семейство, никой не иска да ви каже нищо; казват ви здравословни лъжи за вашето семейство.
Сандра Сиснерос
Израснах в силно социалистическо семейство. Докато бях в училище, работих в партийна политика и в организации като Анти-нацистката лига. Навсякъде, където я виждах, се сражавах с предразсъдъци.
Сафрън Бъроуз
Никога не трябва да се влюбвате в собствените си изрезки от пресата, защото в природата на звяра е същите журналисти, които ви изграждат между понеделник и петък, да ви съборят за забавление през уикенда... Навикът на семейството ми да живее в миналото ми изглежда патологично, дори опасно. Ако цялото величие е в миналото, какъв е смисълът от бъдещето?
Стивън Картър
С изключение на случаите, които очевидно включват маниак убиец, полицията обича да вярва, че убийствата са извършени от хора, които познаваме и обичаме, и през повечето време са прави - смразяваща мисъл, когато седнете да вечеряте с петчленно семейство. Всички тези потенциални убийци си подават чиниите.
Сю Графтън
Повече ме интересуват междуличностните отношения - между влюбени семейства, братя и сестри. Ето защо пиша за това как се отнасяме един към друг.
Тери Макмилан
За да поднови енергията, изразходвана за физически труд, работникът трябва да бъде снабден с изискванията на своето съществуване като функциониращ организъм - храна, дрехи и подслон за себе си и семейството си. Социално необходимото работно време за производство на житейските нужди на работника е стойността на работната сила на работника. Следователно стойността на последния е сведена до определено количество стоки: тези, които работникът изисква, за да може да се издържа и възпроизвежда.
Антъни Гидънс
В Кения жените са първите жертви на влошаването на околната среда, защото те са тези, които ходят с часове в търсене на вода, донасят дърва за огрев, които осигуряват храна за семействата си.
Уангари Маатаи
Семейство на трона е интересна идея. То свежда гордостта от суверенитета до нивото на дребния живот.
Уолтър Бейджхот
В моето семейство, както и в повечето индийски семейства от средната класа, които познавах, когато пораснах, науката и математиката бяха в страхопочитание.
Аравинд Адига
Имам много добро семейство; Имам страхотни приятели около мен.
Хари Стайлс
Мисля, че след година може да се пенсионирам. Не мога да взема парите си със себе си, когато умра и искам да им се наслаждавам, със семейството си, докато съм жив. Бих предпочел да живея в Германия пред която и да е друга страна, въпреки че съм американец и съм лоялен към страната си.
Хари Худини
Можете да започнете от никъде и с нищо. Вземете за пример мен. Израснал съм в бедно семейство, нямах баща, живеехме на социални помощи. Но работа, работа, работа, жертва, жертва, жертва и ето аз съм пред вас: успял човек, който е държал ръката на Брус Лий.
Чък Норис
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
33
Следваща