Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Семейство" - страница 29
Чувствам, че днес важността на ролята на баба и дядо в семейството не се оценява напълно; децата обикновено нямат възможност да се обогатят от непосредствена близост и силни взаимоотношения със своите баби и дядовци. Знам колко важни бяха тези взаимоотношения в живота ми и колко голяма част от основното разбиране, което имам за живота и неговите ценности, се корени в отношенията ми с баба и дядо ми.
Лидия Матичио Бастианич
Животът има начин да направи това; в една минута всичко има смисъл, в следващата нещата се променят. Хората се разболяват. Семействата се разпадат, приятелите ви могат да затворят вратата пред вас.
Лиз Мъри
...В нашето семейство, ако кажете думите "чувствам", по-добре да бъдат последвани с "глад" или "студ". Защото не станахме лични, просто така беше.
Лиз Мъри
Ако можех да имам семейство и дом една нощ, а на следващата всичко това си отиде, това трябва да означава, че животът има способността да се промени. И тогава си помислих: Уау! Това означава, че точно както промяната се случва с мен, аз мога да причиня промяна в живота си.
Лиз Мъри
Да се ожениш в богато семейство не беше лош вариант, но да отгледаш дете? Когато току-що бях убил едно? Все пак имам чувство за морал.
Лиз Нюджънт
Не бих казал, че семейството ми е нормално.
Лиза Лутц
Тази къща е твърде голяма за това, което е останало от нашето семейство.
Лизе Спит
Винаги съм имал това сглобено семейство и винаги съм се определяла като аутсайдер. И това е позиция, в която се чувствам най-удобно и въпреки това чувствам невероятен копнеж да принадлежа. Това е наистина силно чувство от детството ми - желание да бъда част от група.
Лили Кинг
Имате нужда от наистина солидна основа от приятели и семейство, за да бъдете там, където трябва да бъдете.
Лили Сингх
Позволявайки на страха да освети онова, което се нуждае от изцеление, не само във вас, но и във вашето семейство. Вие имате потенциал да излекувате не само себе си; можете да разкъсате веригата на страх от поколения и да излекувате цялата си кръвна линия.
Лиса Ранкин
Бракът не е само любов и съвместен живот. Много по-сложно е, особено когато ще създавате семейство.
Лора Шлезинджър
Няма смисъл да се среща с мъж, който не може да издържа семейство.
Лора Шлезинджър
Удивително е колко странни по съдби хората понякога стават семейства.
Лорет Ан Уайт
Мисля, че това, което се отнасят към ветераните у нас, е мерзост. Вече нямаме военна служба, поради което толкова много войници идват от работническата класа, а не от семейства със средни или високи доходи. Тези по-богати семейства не са засегнати, така че те не агитират за промяна.
Лори Халсе Андерсен
Нараняваш я, като се гладуваш, нараняваш я с лъжите си и като се бориш с всеки, който се опитва да ти помогне. Сега Ема може да спи само няколко часа на нощ. Тя е преследвана от кошмари с чудовища, които изяждат цялото ни семейство. Ядат ни бавно, казва тя, за да усетим острите им зъби.
Лори Халсе Андерсен
Това правите за семейството. Всичко.
Лорън Оливър
Те ме научиха, че всички форми на живот са важни една за друга в нашия общ стремеж към щастие и оцеляване. Че в живота има нещо повече от себе си, собственото ви семейство или собствения ви вид.
Лорънс Антъни
Защо толкова безсмислено злоупотребяваме с нашата планета, единственият ни дом? Отговорът на това се крие във всеки от нас. Ето защо, ние ще се стремим да постигнем разбиране, че ние – всеки един от нас – сме отговорни не само за себе си, нашето семейство, нашия футболен отбор, нашата страна или нашия собствен вид; че в живота има нещо повече от тези неща. Че всеки от нас също трябва да върне естествения свят на правилното му място в живота си и да осъзнае, че това не е някакъв възвишен идеал, а жизненоважна част от нашето лично оцеляване.
Лорънс Антъни
Зацапването на ръцете ви в брашно, докато се занимавате с домашно приготвени сладкиши, е една от онези хюга дейности, които могат да бъдат чудесни сами или с приятели и семейство. Малко неща създават усещането за хюга като миризма на пресни печени изделия.
Майк Викинг
Мнозина казват: в началото е кариерата, после семейството. Аз също мислех някога така. Но това беше отдавна.
Майкъл Дъглас
Произхождам от семейство читатели. Къщата ни миришеше на книга.
Меган Абът
Любовта на семейството е най-голямата благословия в живота.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
33
Следваща