Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Семейство" - страница 22
До известна степен семейството, което създавате, е по-важно от това, в което сте родени.
Шилпи Сомая Гоуда
Всеки един от нас е като тази пеперуда Ефектът на пеперудата. И всяко малко движение към по-позитивно мислене може да изпрати вълни от позитивност в нашите организации, нашите семейства и нашите общности.
Шон Акор
Точно както нашият възглед за работата влияе на реалния ни опит от нея, така и нашият възглед за свободното време. Ако нашето мислене възприема свободното време, времето за хоби или времето за семейството като непродуктивни, тогава ние всъщност ще ги превърнем в загуба на време.
Шон Акор
Никой не разрушава семействата. Те се разрушават сами.
Ърл Стенли Гарднър
Колко много обичам нашето семейство? Толкова много. Когато възникне някаква извънредна ситуация, добра или лоша, ние се събираме заедно като части в машина, като екипаж на подводница във война в безпорядъка от тенекии на дома ни, без обичайните дебати, убийства на герои, жални монолози и напрегнати извиване на ръце. Научих се да обичам кризите поради тази причина, как те ни карат да се обединим и да забравим нашата раздяла и тъга; това беше вторият голям подарък на лунната риба.
Шон Тан
Да, всички знаем, че има голям шанс ракетите да не работят правилно, когато хората от правителството най-накрая дойдат да ги вземат, но с годините спряхме да се тревожим за това. Дълбоко в себе си повечето от нас смятат, че така е по-добре. В края на краищата, ако има семейства в далечни страни със собствени ракети в задния двор, въоръжени и насочени към нас, ние се надяваме, че те също са намерили много по-добро приложение за тях.
Шон Тан
Вселената ви кара да отговорите на следните въпроси: Каква е ползата от високоплатена кариера, ако тя ви оставя непрекъснато стресирани и нещастни? Каква полза от притежаването на голяма величествена къща, ако единственото време, което прекарвате в нея, е когато спите в нея? Каква полза от това да имате много интересни вещи, ако никога нямате свободно време да им се насладите? Преди всичко, каква полза от това да имаш семейство, ако рядко виждаш някой от членовете му?
Ърни Зелински
Старая се да бъда най-добрият баща и мъж на света. Моето семейство е главното в живота.
Арън Тейлър-Джонсън
Едно семейство е много специално. Така че, когато едно семейство се раздели, не е добре, никога не е добре.
Аун Сан Су Чи
Дайте истинско свидетелство, дори да е срещу вас самите, вашите родители или вашето семейство.
Аян Хирси Али
Технологиите ни водят заедно. В много отношения ставаме като едно семейство. С глобалните заплахи, произтичащи от науката и технологиите, цялото човечество сега се нуждае от защита. Трябва да разширим лоялността си към цялата човешка раса.
Юзеф Ротблат
Точно в тази секунда хората умират, губят семейство. Те са предадени, убивани. Светът е толкова огромен... Само ако всичко се прекрати. Ако само имаше по-малко нещастни хора...
Банана Йошимото
Ако децата идват при нас от силни, здравословно функциониращи семейства, това улеснява работата ни. Ако те не идват при нас от силни, здрави, работещи семейства, това прави работата ни по-важна.
Барбара Колоросо
Наслаждавайки се на семейството си, времето си сред природата и шанса да върша работа, която намирам за безкрайно очарователна и полезна. Усмивката ми става още по-голяма, когато си мисля колко щастлив съм да имам такива удоволствия, които да са част от ежедневието ми.
Барбара Фредриксън
Не знам твърде много за щастливите семейства, дали наистина си приличат в щастието си, но се убедих, че нещастието е травма за душата и ако сте го получили в детството, то не лекува през целия ви живот.
Баха Тахер
Активизмът ми не произтичаше от черен... Расовата несправедливост, която присъстваше в тази страна през младостта ми, беше предизвикателство за вярата ми в единството на човешкото семейство.
Баярд Ръстин
Моят баща не беше идеален - сприхав и нетърпим. Но той ме научи на важно нещо: семейството е главното в живота.
Адам Сандлър
Това също се беше превърнало в ритуал, да се обадите на приятели и семейство, за да сте сигурни, че са в безопасност, знаейки, че вашето облекчение предполага смърт на някой друг.
Азар Нафизи
Когато идвате от семейство на комунисти и преминавате през тийнейджърския си бунт, кой е най-добрият начин да се бунтувате от семейство на комунисти? Е, облякох костюм и вратовръзка и станах капиталист... Нищо не можех да направя, за да разстроя семейството си повече от това.
Бил Браудър
Семейството е конфликт и това е нещо, към което всички сме свързани.
Бил Козби
Първородният във всяко семейство винаги мечтае за въображаем по-голям брат или сестра, които ще се грижи за тях.
Бил Козби
Традиционното американско семейство винаги е било основата за успех в Америка.
Бил О'Райли
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
33
Следваща