Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Семейство" - страница 20
Очевидно ме е грижа за децата. Семейство, всякакви такива неща. Но всъщност не ме интересува животът, не ме интересува смъртта. Нищо. С такъв човек си имате работа. Ето защо не мога да бъда бит.
Тайсън Фюри
Моля се за прошка, за помощ и напътствие, да бъда по-добър човек, за здравето на семейството ми, светът да бъде по-добро място.
Тайсън Фюри
Аз съм борбен човек, борбен мъж с поколения борбени мъже преди мен в моето семейство. Това е всичко, което правим: ние се борим.
Тайсън Фюри
В първите дни тук през цялото време си мислех: Как мога да избягам? Какво прави семейството ми в момента? Моке тревожи ли се за нас? Търсят ли ни? Колко още ще трябва да работим, преди да изплатим дълга си и шефовете да ни пуснат да се приберем? Въпросите кипяха в мен, извивайки се в нови форми отново и отново като наранена змия. Скоро научих цената на мисленето. Това ме забави и не направих квота. Сега смятам, вместо да мисля, и мога да преживея повечето си будни часове в замаяност. Така е по-добре.
Тара Съливан
Какво трябва да направи човек, попитах аз, когато задълженията му към семейството му противоречат на други задължения - към приятели, към обществото, към себе си?
Тара Уестоувър
Исках деца, собствено семейство, но въпреки че копнеех за това, знаех, че никога няма да ги имам. Не бях способен. Не можех да бъда близо до никой мъж, без да презирам себе си.
Тара Уестоувър
Човек заслужава признание, когато постигне нещо важно. Нещо, което осигурява подобряване на неговия живот и живота на семейството му и, когато е възможно, на човечеството.
Терез Ан Фаулър
По-рано получавах много писма от затворници. По-рано ми изкарваше нервите. Особено членовете на семейството. Всички са невинни.
Тери Макмилан
Ако не друго, бих казал, че семейството ми беше предприемаческо - дядо ми и баща ми. Беше ни в кръвта. Но нямах този ментор, който да е супер успешен.
Тилман Фертита
Произхождам от религиозно семейство - баща ми е пастор, чичо ми, сестра ми и съпругът й са пасторски отбор.
Том Елис
Това, което хората обичат да коментират много, е, че съм израснал в религиозно семейство; баща ми е пастор, а сега играя дявола. За щастие, семейството ми вижда хумористичната страна на работата.
Том Елис
Чувствах се добре, цялото семейство заедно в една слънчева сутрин в благоприятна среда. Ако не беше частта за военния Бог, той с удоволствие щеше да посещава църквата редовно.
Том Перота
Хората оправдават собствената си загриженост с факта, че трябва да изхранват семействата си и да се изхранват, не трябва да изпадат в играта, с факта, че всички правят компромиси и че времената се променят. Но къде е линията?
Анти Туомайнен
Семейството се явява първородното ядро на църковният приход, общината, а от там и нацията. То следователно се явява по своята природа първия от органичните елементи на държавата.
Антониу ди Оливейра Салазар
Друга езикова характеристика, свързана с психопатията, е склонността да се говори за власт, пари, секс и физически нужди, докато хората с по-ниска психопатия са склонни да говорят повече за семейството, приятелите и духовността.
Томас Чаморо-Премусик
Завещанието му беше бъркотия. Семейството приличаше на етнически конфликт на Балканите по време на разделението.
Томи Виринга
Вашият дом е там, където е вашето семейство... Където някой ви чака и мисли за вас.
Тони ди Терлизи
Създаването на семейство, което обича книгите и обича да чете, винаги е създавало обща почва за общуване.
Тони ди Терлизи
Ролята на жената е да демонстрира платежоспособността на неговото семейство.
Торстайн Веблен
На китайски има друга фраза за любовта. Не се използва за страстна любов, а за любов между членове на семейството. В превод това означава, че ме боли за теб.
Уайки Уанг
Двойката, която създава семейство, е най-чистата форма на щастие, която ни е дадена да изпитаме.
Уил Смит
Само здраво, редовно семейство яде супа редовно. Отсъствието на супа в дома е един от първите показатели и признаци за семейно неблагополучие.
Уилям Похлебкин
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
33
Следваща