Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Семейство" - страница 13
По-добре да изгубиш ръце и крака, отколкото семейство и дом.
Артър Голдън
Независимо дали в семейството или в политиката, едно добро наблюдение: "Човек може да не е съгласен, без да е неприятен."
Бари Голдуотър
Семейството трябва да стане за човек най-безопасното място на света, свободно от тревоги.
Брад Пит
Родил съм се в страна и семейство, където към призраците се отнасят сериозно. Разбират ги, и ги обичат. Всеки член на семейството ми поне веднъж в живота се е сблъсквал с призраци. Призраците са реални, и аз не се съмнявам в това от детството ми.
Гийермо дел Торо
Има само две неща, които можете да започнете без план: бунт и семейство, за всичко останало имате нужда от план.
Граучо Маркс
Един ден ще се събудим и ще открием, че сме семейство.
Дезмънд Туту
Трябва да сме отговорни пред Божието семейство. След като започнем да живеем по начин, който е приятелски настроен на хората към цялото Божие семейство, ние също ще бъдем екологични.
Дезмънд Туту
Целта е да се осигури възможно най-доброто управление на активите на моето семейство и фондации, които също могат да бъдат привлекателни за други инвеститори със сходни цели, и да се въведе структура, която да продължи след живота ми.
Джордж Сорос
Подобно на щастливите семейства, всички митове и спасени светове си приличат.
Джоузеф Камбъл
Можете да получите добро възпитание не само в семейството си или в училище, но и... от самите вас.
Дмитрий Лихачов
Не искам семейство. Семейството е подло, убива свободата, убива желанията, убива привличането, лъже те.
Жерар Депардийо
Като единствено дете в семейството, тя просто не разбираше, какво означава да дава просто така.
Кейт Аткинсън
Женитбата и семейството никога не за били за мен делото на живота ми.
Лиъм Нийсън
Семейства, унищожени от Мао Дзедун, окачват негови плакати по стените си. Защото всички знаят, че китайската история се променя толкова често, колкото Жълтата река наводнява бреговете си.
Ма Дзиен
Моят приоритет е семейството ми, абсолютно на 100 процента.
Мадона
Повечето хора не са моногамни по природа, а социално-икономическите предпоставки за традиционното семейство са се изчерпали в много част по света.
Амос Оз
Главата на семейството: един за всички и всички за един.
Владимир Хочински
Кавгите укрепват семейството както дебатите армията.
Генадий Малкин
Може би всичко идва от дома, от семейството. Добруването, добродетелите са от бита, сред който растем и живеем.
Латинка Петрова
Борбата на всеки един, който е в крак с времето, започва от ставането сутрин. Възглавницата ми е чиста, затова спя спокойно. Парите не стигат, но в халтура не влизам и поне имам щастливо семейство.
Латинка Петрова
Понякога семействата бяха толкова... нефункционални, че човек можеше само да избяга.
Лоис Макмастър Бюджолд
Само жената може да създаде семейството. Но семейството може да бъде разрушено от нея.
Майка Тереза
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
33
Следваща