Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Семейство" - страница 11
Трябва също да се съсредоточим върху подпомагането на най-уязвимите от преместването на работните им места поради бързите темпове на технологични промени и да работим заедно, за да им помогнем да усвоят ново умение, за да могат да продължат да осигуряват себе си и семействата си.
Иванка Тръмп
Има достатъчно истории за семейството ми. Всички сме били в очите на обществеността.
Иванка Тръмп
Каквото и да чуя за родителите си, за семейството си, каквото и да чета, факт е, че съм абсолютно горд, че съм Тръмп. Известно време се тревожех, че през целия си живот някак си съм под сянката на родителите си, но не е лоша сянка под която да бъдем.
Иванка Тръмп
Домът на алпиниста, преди да бъде негов дом и дом на семейството му, е дом на Бога и на гостите.
Исмаил Кадаре
Хитлер беше изключително потаен - не на последно място относно личния си живот, произхода си и семейството си.
Иън Кършоу
Работим с разбити семейства и разбити хора, които са загубили надежда и са безпомощни.
Кайлаш Сатяртхи
Спомените, които правим със семейството ни, са всичко.
Кандис Камерън Бюр
Ако пишете сатира, виновен удоволствието в наши дни е, че има толкова много материали. От друга страна, ако имате семейство, това може да бъде депресиращо.
Карл Хайасън
- Знаеш ли как всичко изглежда толкова нормално, когато порастваш, - попита тя тъжно, - и тогава идва този момент, в който осъзнаваш, че цялото ти семейство е полудяло?
Карън Джой Фаулър
Моята страст е моето семейство и светът на модата.
Клаудия Шифер
Интимните, любящи и трайни връзки с нашето семейство и близки приятели ще бъдат сред източниците на най-дълбоката радост в живота ни.
Клейтън Кристенсен
Ничие семейство не е нормално. Нормалността е лъжа, измислена от рекламните агенции, за да накара останалите да се почувстваме непълноценни.
Клер Лазебник
Аз не обичам семейството. Ние се раждаме в семейството, но това не значи, че ние трябва да бъдем приковани към него завинаги.
Коко Габриел Шанел
Сега остарявам, така че трябва да помисля за семейство, но със сигурност не утре.
Кристина Ричи
Бях от бедно еврейско семейство в Южен Бронкс. Баща ми беше водопроводчик, но когато бях на 16, той се разболя и аз трябваше да го поема. Да си водопроводчик в Южен Бронкс не беше забавно.
Ленард Съскинд
Точно както формирането на семейството е основно за формирането на държавата, така и самите държави са единствените единици, които могат да формират основната конституция на жизнеспособна международна организация.
Леон Буржоа
Подпалихте къщата ми, убихте семейството ми и изядохте моето куче. Но да открадна приятелят ми? Това е стъпка твърде далеч.
Либа Брей
Точно както другите обикновени хора, искам да имам щастливо семейство.
Лий Бюнг-Хун
Влязох в психология, просто защото това правеше сестра ми, а аз израснах в семейство, което много приличаше да следваш стъпките на сестра си. Ходих в същото училище, в което тя отиде, завърших същата степен като тя... наистина не се интересувах от това, честно казано.
Лили Сингх
Жалко е, че не можем просто да признаем, че сме се провалили като семейство, да продадем къщата, да разделим парите и да продължим живота си.
Лори Халсе Андерсен
Ние не сме утописти. Ние знаем, че всеки черноработник и всяка готвачка не са способни на момента да поемат управлението на държавата. В това сме съгласни и с кадетите, и с Брешковска, и с Церетели. Но ние се отличаваме от тези граждани по това, че изискваме незабавно скъсване с подобен предразсъдък, според който само богатите или дошлите от богати семейства чиновници са в състояние да управляват държава, да вършат ежедневна делнична работа по управлението. Ние изискваме обучението по държавно управление да се води от съзнателни работници и войници - и то да започне незабавно, тоест към това обучение да бъдат незабавно привлечени всички трудещи се и цялата бедна класа.
Владимир Ленин
Ако бракът не беше основа на семейството, той също така не би бил предмет на законотворчество, както например дружбата.
Карл Маркс
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
33
Следваща