Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Семейство" - страница 10
Любовта е вид енергия, която, когато е насочена към който и да е обект, го кара да цъфти с всички цветове на дъгата и да мирише като най-добрите аромати в света... насочете тази енергия във вашите взаимоотношения, бизнес, семейство и каквото искате... и нека целият свят благоухае... с любов.
Виталий Гиберт
По време на периодите в брака ми, когато избрах да остана вкъщи с децата си, вместо да работя като адвокат, това не ми причиняваше безпокойство. Въпреки факта, че знаех, че допринасям за семейството ни, като се грижа за децата ни, все пак усещах, че стойността ми е по-малка, защото не печеля.
Айлет Уолдман
Лично според мен четири са идеалният брой деца за нашето конкретно семейство. Четири са достатъчни, за да създадат неистовата какофония, която със съпруга ми сме толкова радостни.
Айлет Уолдман
Като романистка добивах историята си, семейството си и паметта си, но по много специфичен начин. Пишейки художествена литература, никога не се възползвах от преживявания веднага, както се случиха. Трябваше да оставя нещата да нагънат в паметта ми, да узреят и да се преобразят в нещо смислено.
Айлет Уолдман
Наистина оценявам семейството. Аз наистина не мога да си представя живота без тях!
Айс Кюб
В крайна сметка краят на живота има значение само за приятели, семейство и други хора, които преди сте познавали. За всички останали това е просто още един край.
Габриел Зевин
Работата е гумена топка. Ако го пуснете, той ще отскочи. Останалите четири топки - семейство, здраве, приятели, почтеност - са направени от стъкло. Ако изпуснете някоя от тях, тя ще бъде необратимо изтъркана, изрязана, може би дори разбита.
Гари Келър
За ваше добро, за доброто на вашето семейство и вашето бъдеще, си създайте гръбнак. Когато нещо не е наред, изправете се и кажете, че е грешно, и не отстъпвайте.
Дейв Рамзи
Ние бяхме като бяло семейство от 20-те години или нещо подобно. Родителите ми имаха този странен, различен начин да гледат на нещата от хората, които ни заобикаляха. Ходих в изцяло мексиканско училище и изцяло черна гимназия и не много хора на тези места харесваха същите неща като мен.
Джак Уайт
Всичко, което ни помага да се опознаем по-дълбоко, да се обичаме по-пълно, да подобрим социалните си връзки със семейството и приятелите и да ни ангажира по-пълно със земята, животните и околната среда, е добър ресурс за лечение.
Джед Даймънд
Знаете ли, хомосексуалистите са отдадени един на друг. И те имат свободата да се държат по начина, по който го правят, но не могат да бъдат семейство. Те не могат да бъдат женени. Искам да кажа, че почти всяка култура в историята на света е смятала, че бракът е между една жена и един мъж.
Джеймз Добсън
Ако домовете ще оцелеят, това ще бъде така, защото съпругите и съпрузите отново поставят семействата си на най-високо ниво от тяхната система от приоритети.
Джеймз Добсън
Животозастраховането стана популярно едва когато застрахователните компании спряха да го подчертават като добра инвестиция и вместо това го продадоха като символичен ангажимент на бащите към бъдещото благосъстояние на техните семейства.
Джеймс Суровецки
Обичаш ги или мразиш ги, по кръв или по сърце, семейството беше вид кислород. Необходимо за живите.
Дж. Р. Уорд
В исляма мъжете и жените са морално равни в Божиите очи и се очаква да изпълняват същите задължения на поклонение, молитва, вяра, милостиня, пост и поклонение в Мека. Ислямът като цяло подобрява статута на жените в сравнение с по-ранните арабски култури, като забранява убийството на деца и признава пълноценната личност на жените. Ислямският закон подчертава договорния характер на брака, като изисква зестрата да се изплаща на жената, а не на нейното семейство, и гарантира правата на жените за наследяване и за притежаване и управление на имущество. Жените също получиха правото да живеят в семейния дом и да получават финансова издръжка по време на брака и период на изчакване след смърт и развод.
Джон Еспозито
В семейството баща ми е световен шампион по прекратяване на разговори.
Джонатан Сафран Фоер
Всичко е наркотик. Семейство, изкуство, каузи, нови обувки... Всички ние просто променяме химиката си, за да избегнем празнотата.
Джос Уедън
Мразя женени мъже; те никога не правят никакви жертви на изкуствата, но винаги мислят за дълга си към съпругите и семействата си или за някакъв подобен боклук.
Джоузеф Търнър
Произхождам от много известна линия разводи. Обичаме да се развеждаме в семейството си. Майка ми и баща ми са били женени четири пъти всеки - осем церемонии с най-добри намерения.
Джошуа Ферис
Семейството ми запази историята си за себе си. Положителното е, че не трябваше да чувам кошмарни истории за Холокоста, погромите, ужасните болести, болезнените смъртни случаи. Възрастните ми родители дори не говореха за своите заболявания.
Ейми Блум
Искате всички да успеят във вашето семейство.
Елизабет Олсън
Вероятно е грешка, знаете, че хората правят в Америка, да мислят, че всички страхотни готвачи са мъже ... Все още съм единственият мъж в семейството, който се занимава с този бизнес.
Жак Пепен
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
33
Следваща