Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Майка" - страница 9
Четири съпруги ме оставиха, защото погрешно ги приемах за майка ми.
Кари Грант
Изглежда майка ми прави само това, което баща ни иска, и въпреки това живеем, както майка ни иска.
Лилиан Хелман
Да възпитаваш не значи само да храниш и отглеждаш, но и да даваш насоки на сърцето и ума; а нима именно заради това от майката не се изисква и характер, и наука, развитие, достъпност до всички човешки интереси?
Висарион Белински
Не ме питайте как изглеждаше майка ми? Може ли човек да опише слънцето. От мама се излъчваше топлина, сила и радост. Помня това усещане повече от чертите и. До нея се смеех и никога нищо лошо не можеше да ми се случи.
Ерик-Еманюел Шмит
Моята майка ми каза, че аз задължително трябва да стана актьор и ми забрани да играя футбол, борба и тем подобни.
Майкъл Кларк Дънкан
Моята майка е искала да стане актриса, но никой не и е помогнал. Мисля, че тя беше първата, която видя нещо в мен.
Майкъл Кларк Дънкан
Едно дете не може да бъде свободно, ако майка му не е свободна. Съпругът не може да бъде свободен, ако жена му не е свободна. Обществото е нищо, ако жените са нищо.
Манал Ал-Шариф
И какво значение има, когато светлината влезе в стаята, където спи дете, а будната майка, отваряйки очи, желае повече от всичко да бъде несъбудена от това, което не може да назове?
Марк Странд
Изглежда, че не можете да надхитрите майката природа.
Марк Хаймън
Винаги се говори толкова много за греховете на бащите, но греховете на майките са тези, които е най-трудно да не се повторят.
Мелани Бенджамин
Когато порасна, ще бъда моя майка.
Мелина Маркета
Не е разумно да бъдеш груб с нечия майка. Тя знае всичко за вашето детство, което е потенциално неудобно.
Мерседес Лаки
Майка ми беше изцяло за безусловна любов и не мисля, че даваме това на нашите пациенти много. В края на деня, това, което те наистина трябва да направите, е да ги погледнете в очите и да кажете: "Тук съм за теб. Ще се уверя, че това ще се получи."
Мехмет Оз
Ние майките скачаме в сърцето на света мелодията на мира.
Нели Закс
Благословени сме за "Как се запознах с майка ви" да се чувстваме сякаш правим малко забавна игра всеки ден.
Нийл Патрик Харис
Израснах с майка, обсебена от модата, и по-голяма сестра, така че в къщата ми имаше много мода. Първото нещо, което си спомням, че притежавах, беше гащеризон на Пиер Карден, когато бях на 9 или 10; Разбира се, всъщност не го купих, но се влюбих в него.
Нина Гарсия
Майка ми е специална история. Тя премина през толкова много, за да ни възпита, четирима мъже у дома, особено когато страната ни преживяваше наистина трудни времена.
Новак Джокович
От всяко дете се изисква биологично да има майка. Бащинството е добре обмислена теория, но майчинството е факт.
Патрик О'Рурк
Знаеш ли, никой никога не може да готви толкова добре, колкото майка ти.
Паула Дийн
Майките вършат по-добра работа, като говорят за риск, опасност, възпроизвеждане, съгласие, нежелана бременност. Не говорим за това как да балансираме рисковете и радостите и всъщност не говорим за радостите.
Пеги Оренщайн
Майка ми беше изключително креативна жена, въпреки факта, че живееше живота на селска домакиня.
Педро Алмодовар
Дълбоко обожавах майка си. Тя беше необикновена личност, дори и заради предразсъдъците, които вероятно ще имам. Тя беше красива, забавна, невероятно разработваща неща в комични пропорции и екстравагантна във въображението си.
Андрю Моушън
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
33
Следваща