Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Майка" - страница 7
Когато бях малка, родителите ми наистина искаха само да бъда учен или лекар; те дори не бяха чували за юридическия факултет. Мисля, че дори тези дни, ако трябва да кажете на майка си, че искате да бъдете моден дизайнер, художник или писател, много азиатски родители биха се разтревожили, защото не смятат, че това е сигурна кариера.
Ейми Чуа
Повечето хора нямат въображение. Ако можеха да си представят страданията на другите, не биха ги накарали да страдат така. Какво раздели германска майка от френска майка?
Ернст Толер
Преди тридесет, 40 години, повече от това сега, готвачът със сигурност беше на дъното на социалната скала. И всяка майка би искала детето им да се омъжи за лекар, адвокат, архитект, а не за готвач. Сега сме гениални, различно е.
Жак Пепен
Очевидно изпитвам голяма любов и признателност към бижутата, благодарение на майка ми, за ужас както на баща ми, така и на гаджетата ми.
Иванка Тръмп
Смехът на работещите майки става най-труден, когато двойният ни живот се разкрие такъв, какъвто е: акт на жонглиране, при който топките могат да се спуснат по всяко време, неизменно върху собствената ни глава.
Алисън Пиърсън
Майка ми определено е моята скала.
Алиша Кийс
Когато нямах нищо друго, имах майка ми и пианото. И знаеш ли какво? Те бяха всичко, от което се нуждаех.
Алиша Кийс
Благословена съм от това, че имам хора, които ме държат приземена. Това са моята майка, моите сестри, които се отнасят към мен, като 10 години назад, или моят екип, който винаги ми дава съвети по различни въпроси. Те държат на мен в реалният живот, затова и не се увличам.
Катрина Каиф
Като майка, вие се чувствате по-уязвима. А когато вие се по-уязвима, вие сте значително по-добра актриса.
Кейт Бекинсел
Моята майка винаги е била социалното лепило задържащо семейството заедно.
Ким Кардашиян
Когато растях, издателският свят изглеждаше толкова далеч. Когато майка ми пишеше книга, тя търсеше адресите на издателите на гърба на книгите, които притежаваше, и изпращаше ръкописа си.
Киран Десаи
Удивена съм, когато виждам майки, носещи високи токчета. Ако децата ви изтичат, не можете да бягате след тях.
Клаудия Шифер
Лишението е майка на поезията.
Ленард Коен
Подобно на майка ми, винаги съм казвала: "Ще си оправя живота един ден". Когато я видях да умира, без да изпълни мечтите си, стана ясно, че моето време е сега или може би никога.
Лиз Мъри
От майка си наследих способността да пестя пари, а от баща си - неспособността да ги заработвам.
Лоурънс Питър
Майка съм на две малки деца, затова не се занимавам с толкова глупости, както преди.
Памела Андерсън
Няма нищо по-лошо от едно тринайсетгодишно момче. Вие сте ограничени от своите родители и се опитвате да намерите своята независимост, защото вътре, дълбоко в себе си, сте толкова зависим от своята майка.
Бен Афлек
Голяма част от човешките отношения се основава на измами и уловки, понякога весели и забавни, понякога долни и злобни. Само малка част щастливци, такива като майките и малките деца, истинските приятели и влюбените са съвършено искрени един с друг.
Ерик Берн
Какво ли трябва да му е на едно малко момче, когато прочете, че баща му никога не е обичал майка му?
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Аз се снимах анфас и приличах на тридесетгодишен италианец, готов да убие всеки, който каже думичка срещу майка му.
Джак Керуак
Една униция майка струва един пуд духовенство.
Ръдиард Киплинг
На всеки един мъж в живота са му необходими три жени: майка, жена и поне още една, която да го счита за мъж.
Габриел Лауб
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
33
Следваща