Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Майка" - страница 5
Неотстъпчива съм. Майка ми казва, че бих могла да продавам лед на ескимосите.
Шарън Стоун
Невежеството е майка на злобата, зависта, алчноста и всички останали нисши и груби пороци, а също и грехове.
Галилео Галилей
Упражнявах правене на физиономии пред огледалото и това подлудяваше майка ми. Тя се опитваше да ме сплаши, като казваше, че ще видя дявола, ако продължавам да гледам в огледалото. Това ме въодушевяваше още повече, разбира се.
Джим Кери
Майка ми беше професионален болен човек; тя взимаше много хапчета против болка. Има много такива хора. Това е начинът, по който те са свикнали да получават внимание. Винаги си спомням, че тя е дъщеря на алкохолик, който я е оставял сама около Коледа.
Джим Кери
Майка ми винаги ми казваше: доверявай се на мъжа, обожавай мъжа и запиши колкото може повече имущество на свое име.
Джоан Ривърс
Безделието е майка на всички пороци.
Жорж Клемансо
Майка ми беше невероятна. Тя вярваше в мен и ние бяхме най-добри приятели.
Кармен Електра
Доверчивостта е майка на недоверието.
Адриан Декурсел
Тези бръчки са нищо. Тези сиви коси са нищо, Този стомах, който увисва от стара храна, тези натъртени и подути глезени, моят потъмняващ мозък, те са нищо. Аз съм същото момче, което майка ми е целувала.
Марк Странд
Никога не съм мислил, че съм чудесна майка. Винаги съм работила. Аз се влюбих в децата си, когато пораснаха.
Марла Гибс
Много повече ме е грижа за спасяването на живота на майки и бебета, отколкото за изискан музей някъде.
Мелинда Гейтс
Моята връзка с майка ми е наистина най-дълбоката връзка, която някога съм имала в живота си.
Минди Калинг
Нито една жена не може да каже, че тя истински е готова да стане майка до момента, докато не стане.
Наоми Уотс
Усмихнах се в отговор, значението на маниерите, както винаги казваше майка ми, е обратно пропорционално на това колко е склонен човек да ги използва, или, с други думи, понякога учтивостта е всичко, което стои между него и лудостта.
Никол Краус
Трябваше да адаптирам гардероба си към различните си роли, както в офиса, като майка, така и за телевизията. Когато пазарувам за сезона, търся парчета, които ще отговарят на всеки аспект от ежедневието ми, а не само за един единствен повод.
Нина Гарсия
Родителите ми имаха тази връзка, която беше наистина ужасяваща. Искам да кажа, нивото на омраза, което са имали, и нивото на физическо насилие - майка ми щеше да пребие баща ми, по принцип - и мисля, че бях привлечен от изображения по телевизията, които бяха ярки и отразяващи.
Огастин Бъроуз
Въпреки че обичам майка си, не исках да правя идеализиран портрет на нея. Очарован съм повече от нейните дефекти - те са по-смешни от другите й качества.
Педро Алмодовар
Индира Ганди, премиер-министър на Индия е буита. Тя беше майка не само за мен, но и за всички вас, мои съотечественици. Никой не скърби така за душата и, като акт на насилие в коя да е част от странта...
Раджив Ганди
Майка ми ми разказа много истории за детството си в Куба. Животът там оказа дълбоко влияние върху нея и начина, по който гледа на себе си.
Рейчъл Къшнър
Опитах се да изпека торта за рождения ден на майка ми - отне ми четири часа. Беше ужасно и три дни плаках.
Рейчъл Рей
Необходимостта е истинската майка на изкуството, която е близка до фантазията.
Ричард Шеридан
Ако трябва в нещо да упрекнем майките, то е е в това, че те прекалено пазят своите деца. Твърде силно и твърде дълго.
Роджър Уотърс
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
33
Следваща