Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Майка" - страница 4
Майка ми ме научи да се отнасям с една дама с уважение.
Крис Браун
Независимо за кого се молите, по време на война нашите преживявания като общност и като майки са еднакви.
Лейма Гбоуи
Ако трябваше да се направят някакви промени в обществото, това трябваше да бъдат майките.
Лейма Гбоуи
Свободата на изразяване е основата на правата на човека, източник на човечеството и майката на истината. Да се удуши свободата на словото означава да се стъпчат на правата на човека, да се задуши човечеството и да се потисне истината.
Лиу Сяобо
Бог не може да бъде навсякъде, затова е създал майките.
Ръдиард Киплинг
Нали знаете пасажа, където Скарлет изразява радостта си, че нейната майка вече си е отишла и не може да види какво лошо момиче е станала Скарлет. Е, това съм самата аз.
Вивиан Лий
Надявам се, че бащите и майките на малките момиченца ще ги гледат и ще казват: "Да, жените могат."
Дилма Русев
Майка ми е погребала трима съпрузи, двама от които били задрямали.
Рита Ръднър
Повечето американски деца страдат от прекалено много майки и твръде малко бащи.
Глория Стейнем
Най-доброто нещо, което един баща може да направи за децата си, е да обича майка им.
Тиъдър Хесбър
Професионалният войник разбира, че войната означава убиване на хора, войната означава осакатяване на хора, войната означава семейства без бащи и майки.
Норман Шварцкопф
Мързелът е майка, която има един син – кражбата, и една дъщеря – гладът.
Виктор Юго
Аз съм майка, а една майка никога не може да бъде самотна.
Катрин Деньов
Моята майка искаше да разберем, че трагедиите на нашия живот днес имат потенциала да бъдат комични истории утре.
Нора Ефрон
Започни, момченце, да разпознаваш майка си с усмивка.
Вергилий
Аз самият бях възпитаван с брат си, който се казваше Матиас, тъй като той беше мой собствен брат, както от баща, така и от майка; и аз владеех мощно подобренията в своето обучение и изглежда имах както страхотна памет, така и разбиране.
Йосиф Флавий
Когато мечките се раждат за първи път, са безформени маси от бяла плът, малко по-голяма от мишките, като само ноктите им са изпъкнали. След това майката ги облизва постепенно в правилна форма.
Плиний Стари
Миналото е майка на настоящето...
Агата Кристи
Беше трудно да бъдеш самотна майка. Беше трудно да имаш развод с деца. Много, много трудно.
Мелиса Етъридж
Моята майка ме е възпитала в мен чувство за безгранична любов. Възможно е да съм била непоносима в младоста си, но сега аз съм любеща.
Анджелина Джоли
Никой не може да разбере детето така неправилно, както неговата майка.
Норман Дъглас
Рецептата за красота която съм наследила от майка си: пий много вода, никога не ставай по будилник, и никога не пуши.
Скарлет Йохансон
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
33
Следваща