Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Майка" - страница 27
Не мога да се сдържа, но имам чувството, че освен тези две-три години с чичо Карел, майка ми е живяла един напълно неосъществен и безполезен живот.
Катержина Тучкова
Майка на едногодишно момче е филмова звезда в свят без критици.
Алисън Пиърсън
Какво мислеха феминистките при започване на борбата за равни права на седемдесетте? За това, че майките се приравняват с бащите за оскъдно количество време, което прекарват с деца?
Алисън Пиърсън
Трябва да го понеса добре, колкото мога. Както казваше моята светена майка, ние никога не идваме в Небесното царство, а поради неприятности.
Алисън Уиър
Не вярвам в еволюцията. Ако съществуваше еволюция, майките щяха да развият очи на гърба на главата, десет ръце и атрофирани сън.
Кати Лети
Затворих очи. Представих си нашите неща разпръснати на моравата утре. Майка ми беше права, разбира се. Те бяха просто неща. Части от пластмаса и дърво и картон и стомана. Купове атоми. Знаех твърде добре, че в света има хора, които нямат игри за монополи или легла за състезателни коли. Имах покрив над главата си. Имах храна през повечето време. Имах дрехи и одеяла, куче и семейство.
Катрин Апългейт
В майката има голяма власт над детето с дълбока връзка. Само няколко думи и несъзнателен жест могат да развеселят, а могат и дълбоко да ранят.
Катрин Мадженди
Разбира се, майките и дъщерите със силни личности може да видят света от много различни гледни точки.
Катрин Хау
Ще седя тук, докато морето се успокои и усетя как синият дим се спуска в ума ми и усещам нежното докосване на майка ми, която почина преди много време, върху рамото ми. Чакам го да дойде. Чакам, докато се стъмни.
Катя Кету
Преди всичко аз съм майка и това е моя най-висш приоритет. Аз мисля че това е удивителен опит.
Кейт Бекинсел
Ставайки майка вие променяте всичките свои възгледи.
Кейт Бекинсел
- Майка ми се оплака от навика на парижани да се блъскат в туристи по тесните тротоари. - Сблъсквам ли се с тях? - попита тя озадачена. - Чувствам се като такъв тромав американец. - Не, не - поправих го аз. - Това е техният начин да кажат здравей.
Кейт Бетс
В света има много невероятни неща: милиони рози, безброй звезди, серия залези и зори, приятели, роднини ... и само майка ми е само една.
Кейт Дъглас Уигин
Една майка винаги ще се тревожи за детето си, всеки ден от живота си.
Кейт Кериган
Майката не разбираше, че децата не се страхуват от истории, че животът им е пълен с много по-ужасни събития от онези, които се случват в приказките.
Кейт Мортън
Моите родители са обект за подражание. Майка ми никога нищо не ми забраняваше. Тя ми се доверяваше и не се бъркаше в моя детски живот.
Кейт Уинслет
Майката, която постоянно работи е истинска героиня.
Кейт Уинслет
Ерин разбра, че за нея е много по-важно да се радва на майчинството, а това не е съвсем същото, както да бъдеш добра майка.
Кели Макгонигъл
Нуждата е майка на смелостта.
Даун Кук
Време е ние, майките, да имаме толкова целенасочени насоки за изграждане на богатство, колкото получаваме за свалянето на така нареченото бебешко тегло, намаляването на бръчките или спестяването на 10 долара за следващата ни групова поръчка на препарат за пране.
Кимбърли Палмър
Учител каза на майка ми, че никога няма да постигна успех, което илюстрира трудността на дългосрочното прогнозиране по неадекватни данни.
Клайв Грейнджър
Победихме, но на каква цена. Баща, убит от синовете му. Благодатният преврат, доставен от фаворита. А ти, майко, заключена толкова години. Има ли победи, подковани от съжаление? Или винаги трябва да се показваме достойни за сигурност? Ами ако не бях достойна?
Клара Дюпон-Моно
Предишна
1
...
26
27
(Текуща)
28
...
33
Следваща