Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Майка" - страница 25
Децата са много добри в избора на майки.
Доналд Уиникът
За да достигнеш до сърцето ти, както ми е казвало всяко коренно племе, което познавам, първо трябва да си спомниш своята Божествена Майка... Майка ти е жива и много в съзнание... Земята не е скала, тя има име и личност в космоса. И повярвайте ми, тя знае името ви.
Друнвало Мелхизедек
Новите деца идват. Семействата не ги разбират. От всички изследвания, които правят хората, изглежда, че новите деца лекуват майка си и баща си от самото си присъствие. Така че те може да го направят сами, но все пак трябва да променим случилото се тук - нашите семейства са просто пълни бедствия.
Друнвало Мелхизедек
Майката, бащата и детето трябва да влязат в свещена връзка. Майката трябва да вижда бащата и детето като свят и свещен човек. Бащата трябва да вижда майката и детето като свят и свещен човек. И тогава детето може да види майката и бащата като Бог, какъвто трябва да бъде, като свещено същество.
Друнвало Мелхизедек
Хората просто трябва да се доверяват на себе си, да вярват в Бог и в Майката Земя и да позволят на Бог и Майката Земя да действат чрез тях, да им позволят да управляват живота си, а не да ги контролират всъщност, а да ръководят живота им.
Друнвало Мелхизедек
Майката Земя сега е по-силна от всякога. Това е почти като приемането на пеницилин. Приемате го за няколко дни и след това спирате и това прави болестта по-силна. Земята след ядрените експерименти е много силна. Всичко се е променило.
Друнвало Мелхизедек
Освен Дишането на единството и молитвите, които са отлични за изцеление на Земята, препоръчвам наистина да се свържете с Майката Земя и наистина да говорите с нея. Оставете Нея да ви използва, да влезе във вас и да използва вашето тяло и вашите думи, за да създаде всичко, което иска да направи.
Друнвало Мелхизедек
Баща швед, майка французойка, в жилите ми тече алжирска, турска и испанска кръв и аз се чувствам гражданка на света. Живота и киното нямат граници.
Ева Грийн
Не бяха ли получили всичко от майка и баща? Да, имаше ден. Не трябваше ли да бъдат благодарни, че имат храна и дрехи? Да, трябваше. Но все пак човешко същество мечтаеше за нещо друго.
Едвард Хуем
Като деца смятаме, че майка ни винаги е била майка, но това е само една от ролите, които може да имате възможност да играете. Те не те определят като човешко същество.
Ейми Блум
Безделието е майка на скуката и много пороци.
Екатерина II Велика
Майка ми държеше всичките си коледни картички в кошница, покрита с червена панделка, а аз обичах да ги разглеждам и да чета всички писма.
Елизабет Бърг
Той беше единственият син, сестрите се гордееха с него, бащата и майка му се гордееха с него и, без да иска да противоречи на близките си, той се гордееше със себе си.
Елизабет Гаскел
Реших да си взема почивен ден. От себе си. Днес няма да се чувствам изостанала. Няма да се притеснявам, че ще бъда по-добра съпруга, майка, дъщеря, икономка или писателка. Не приготвям изискана вечеря. Ще прекарам един обикновен ден, но ще мисля и благодаря-вместо да се тревожа и поправям. Всички имаме нужда от един ден в годината, когато отговаряме на собствените си очаквания и позволяваме на света да бъде такъв, какъвто е, вместо точно такъв, какъвто бихме искали да бъде.
Елизабет Бард
...за да познаеш съвършеното щастие жената може да е майка, но трябва да е баба.
Елизабет Гаудж
Днес виждаме повторно възникване на благоговение към Божествената Майка, което познавахме в миналите епохи.
Елизабет Клеър Профет
Винаги съм познавал майка си като агностик, по-малко сигурна от баща си, че вселената не е създадена от някакъв голям интелект. Но тя щеше да се раздразни още повече от баща ми, когато си помисли, че хората призовават Бог да върши работата си вместо тях - например, когато видя автобус със стикер, казващ "Аллах да ни пази".
Елиф Батуман
Бог е наш баща, но именно природата е нашата майка.
Елифас Леви
За съжаление, обичайният подход на съпругата е да се оплаква и критикува, за да мотивира съпруга си да стане по-любящ. Това обикновено се доказва, за толкова успешен, колкото се опитва да продаде боксове към Майка Тереза.
Емерсън Егерих
Поради тази причина мъжът ще напусне баща си и майка си и ще се присъедини към жена си и двамата ще станат една плът.
Емерсън Егерих
Ние сме висшият синтез на обединението на архетипната Майка и Баща. Когато разпознаваме божествеността в себе си, я виждаме един в друг и навсякъде около нас. Чрез това осъзнаване светът отново става свещен, изпълнен с интелигентност, дух и грандиозен план за еволюционно пробуждане.
Енодиа Джудит
Добрата майка обича яростно, но в крайна сметка възпитава децата си да процъфтяват без нея. Те трябва да са най-важното нещо в живота й, но ако тя е най-важното в техния, тя се е провалила.
Ерин Кели
Предишна
1
...
24
25
(Текуща)
26
...
33
Следваща