Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Майка" - страница 23
Всъщност, ако те видя да пиеш, ще се спусна върху теб като тон тухли и ще се обадя на майка ти.
Айлет Уолдман
Има тази идея, че на най-ниските стъпала на социалната стълбица в едно африканско семейство е бездетна жена - а най-ниската от всички е дете без майка.
Айобами Адебайо
Майка ми се смееше, че ако ме помолят да почистя стаята си, ще прекарам толкова много време, като чета всяка малка част от хартията, разписка или каквото и да било, вместо да я хвърлям в кошчето.
Айобами Адебайо
Нямах баща, майка, брат и сестра. Акин беше единственият човек в света, който наистина щеше да забележи, ако изчезна. В наши дни си казвам, че затова се простирах, за да приспособя всяко ново ниво на унижение, за да имам някой, който да ме търси, ако изчезна.
Айобами Адебайо
Устните на майката са стиснати толкова плътно, че е чудо, че не се превръщат в диаманти.
Алая Доун Джонсън
Моите родители знаят всичко прекрасно един за друг. Мама знае, какво прави баща ми. Баща ми знае, с какво е заета майка ми. И като останат сами, те си викат един на друг.
Волфганг Херндорф
Майката е свещеният учител на този цикъл. Тя предава своите уроци през тялото си чрез пример, насоки, отношение, енергия, вибрация.
Габриела Рот
И лъжата бива свята, като истината... Така майката пее на безнадеждно болното дете весела песен и се усмихва.
Гавриил Троеполски
И най-лошите очаквания на майка й най-накрая ще се сбъднат - все пак зад всеки преуспял човек стои неговата разочарована свекърва.
Гевин Кенеди
Леността е майка на всички пороци.
Георг Бюхнер
Не питайте лекарите си какво препоръчват за вас, а ги питайте какво биха направили, ако става въпрос за майка им, брат или дете.
Герд Гигеренцер
Когато майка ми умря, научих, че скръбта може да бъде нещо много лично.
Глен Мийд
Бабите са най-добрите майки, майката е твърде заета да бъде добра жена.
Грегоар Делакур
Тази тенденция, която ние дъщерите трябва да видим в грешките на нашите майки, произхода на всички наши проблеми, и тази тенденция, че майките трябва да разглеждат нашите дефекти като доказателство за възможен провал.
Гуадалупе Нетел
Майките и бащите обичайно са уверени, че именно те възпитават собствените си деца. Така те се ласкаят.
Давид Лагеркранс
Децата имат право да бъдат глезени, нали? Какво по-скъпо и по-приятно от привързаността на майката! И как ни липсва, когато пораснем.
Данила Монтанари
Проблемите в развитието, като осиновяването или преживяването на значителна загуба или травма като дете, също са значителни. Децата често вярват, че те са центърът на Вселената и че ако се случи нещо лошо, например, ако майка им се разболее от рак, едно дете може да си помисли, че е виновно и да прекара остатъка от живота си изкривен с вина. Миналите успехи и неуспехи са част от този кръг, както и надеждата и чувството за стойност и лична власт или контрол.
Даниъл Г. Еймън
Той е отгледан в католическата вяра. Майка и сестра му бяха много религиозни. Самият Джо рядко ходи на църква. Той каза, че организираната вяра няма значение за него. Той смята, че начинът на поведение на хората в ежедневието е много по-важен от поведението им в неделя.
Дайан Чембърлейн
Написал съм нещо като 17 романа, което не е лошо, предполагам, но баща ми е написал 120 книги, майка ми 40. За сравнение съм мързелива.
Дебора Могак
Знам, че някой ме обича от това как казва името ми. Както при майка ми и баща ми, когато казват "Бенджамин", все едно името ми е в безопасност в устата им.
Дейвид Еберсхоф
Докато гледах как майка ми коленичи до баща ми, сякаш баща ми искаше да ме научи на това в края на живота - когато нямате достъп до пари или вещи, когато дори не можете да отворите очи -Всичко, което ще ви остане, е пулсът ви, дъхът ви и връзката на душата ви с тези, които обичате.
Алекс Банаян
Като майка винаги балансирам живота си. Искам да науча хората по начина, по който го балансирам, и наистина да науча жените как да поддържат форма и да се грижат за себе си.
Денис Остин
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
33
Следваща