Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Майка" - страница 2
Дисциплина - майка на победата.
Александър Суворов
Ако бедността е майка на престъпленията, то глупавият ум е техен баща.
Жан дьо Лабрюйер
Обичам тези хокейни майки. Знаете ли каква е разликата между майка на хокей и питбула? Червило.
Сара Пейлин
Има само две неща, които едно дете ще сподели доброволно - заразни болести и възрастта на майка му.
Бенджамин Спок
Не вярвам в Бога, така както не вярвам и в Майката Гъска.
Кларънс Дароу
Още когато реших да стана певица, майка ми ме предупреди, че ще бъда много самотна. Като цяло ние всички сме самотни. Самотата идва с живота.
Уитни Хюстън
Често си лягах без вечеря, защото мразех готвенето на майка ми. И така, да си лягам без вечеря не беше мъчение за мен. Ако щеше да ме нарани, щеше да ме накара да ям.
Морис Сендак
Когато на човек умре майка му наистина боли. Но с времето той свиква. Такъв е животът!
Мохамед Али
Леността е дъщеря на богатството и майка на бедноста.
Пиер Декурсел
Неблагодарният син е по-лош от чуждият: той е престъпник, понеже синът няма право да бъде равнодушен към майка си.
Ги дьо Мопасан
Пазете се от скуката, тя е майка на всички смъртни грехове!
Едит Уортън
В търсене на градината на майка ми намерих своя.
Алис Уокър
Любовта е дете на илюзията и същевременно майка на разочарованието.
Мигел де Унамуно
Пестеливостта може да се счита за дъщеря на благоразумието, сестра на умереноста и майка на свободата.
Самюъл Смайлс
Такива е нещата с майката природа, тя наистина не се интересува в каква икономическа група се намирате.
Упи Голдбърг
Неведението е майка на страха.
Херман Мелвил
Най-добрите години от живота ви са тези, в които решавате, че проблемите ви са ваши. За тях не обвиняваш нито в майка си, нито в екологията, нито в президента. Осъзнаваш, че сам контролираш съдбата си.
Албърт Елис
Не е съвсем наред тази майка, която измива мерителната чашка със сапун и вода... след като е измервала само вода.
Ерма Бомбек
Невротиците строят въздушни замъци, психарите живеят в тях, а майка ми ги чисти.
Рита Ръднър
Пиянството на бащите и майките е причина за слабостта и болестите при децата.
Хипократ
Изобретението е майката на необходимостите.
Маршал Маклуън
Емиграция - това е начин да заявиш на своето отечество, че не го считаш за родна майка.
Пиер Декурсел
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
33
Следваща