Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Майка" - страница 19
Майка ми започна като много добро момиче. Тя направи всичко, което се очакваше от нея и това й струваше скъпо. В края на живота си тя беше бясна, че не последва собственото си сърце; тя смяташе, че това е съсипало живота й и мисля, че беше права.
Рут Райшил
Това, което беше толкова необикновено за мен в това да прегледам тази кутия с писма и дневници на майка ми, беше да срещна майка си не като моя майка, а като истински човек. И това, което разбива сърцето ми, е, че нямах представа колко самосъзнателна е тя и колко ме защитава.
Рут Райшил
Майка ми беше много тиха жена и хората казват, че не е имала голям шанс да говори, защото ние и баба ми говорихме толкова много.
Рут Уестхаймер
Аз съм много щастлива майка.
Рут Уестхаймер
- Добрите мъже често са по-практични, отколкото красиви, - каза Майка. - Андриус просто е и двете.
Рута Сепетис
Много обичам майка си и винаги й се подчинявам. По-добре е по този начин, в противен случай ще има много неприятности.
Рьоне Госини
В бизнес света се справях доста добре, но не бях щастлива. Пристъп на ишиас ме постави легнал по гръб. Всичко, което можех да правя, беше да чета, да слушам историите на майка ми за Сандовали и да мечтая: завръщане към себе си. Писателската ми кариера беше започнала.
Сандра Сиснерос
Моята майка винаги ми е казвала: "Ако имаш и най-малката възможност да помогнеш на другите - помагай".
Сара Мишел Гелар
Една майка никога няма да забрави рождения ден на детето си.
Свен Регенер
Удовлетворявайки своите житейски потребности, Макико отново се превърна в добросъвестна майка.
Сейичи Моримура
Това означава, че кариерата ми приключи? Не мога да пея, защото съм майка и съпруга? Това е нелепо! Никога не сме обсъждали това. Ти каза, че ще пея тук.
Серена Бърдик
Най-добрата комбинация от родители се състои от баща, който е нежен под своята твърдост, и майка, която е твърда под своята нежност.
Сидни Харис
Майката и бащата бяха две независими страни, а детето беше третата - биологичната хипотенуза на двете линии на родителите.
Сидхарт Мукхърджи
Майката природа е безмилостна към слабите, но не е произволно жестока или негативна. Майката природа спестява агресията за екстремни ситуации и вместо това използва последователно лидерство - за да помогне нещата да вървят гладко. Майката природа не управлява със страх и гняв, а със спокойна сила и увереност.
Сизар Милан
Кучетата и другите животни, които носим в домовете си, служат като една от най-важните ни връзки с майката природа. Може да не мислим за това съзнателно, но те са нашата спасителна линия към част от себе си, която сме на ръба да загубим напълно.
Сизар Милан
Да имаш син по време на война е най-лошото проклятие, което може да сполети една майка, каквото и да говори някой.
Славенка Дракулич
Мисля, че е много важно всяка майка да намери своя път.
Соланж Ноулс
Мислите й са заети с Габриел, който не е тук - в къщата й, до нея, той не се вижда никъде, а той дори не благоволи да остави бележка, майка му. На София изобщо не й хрумна, че този човек, ангел, ще се държи като последния звяр.
Стела Дъфи
От жизненоважно значение е да се научите да се грижите за себе си - само при това условие ще станете добра майка или баща. Вашите деца искат да ви видят щастливи и здрави.
Стив Бидълф
Бащата може да помогне на майката добре да възпита деца или, обратното да й попречи.
Стив Бидълф
Представлението е изкуство. То и трябва да бъде изкуство. Един от моите учители казваше, че изкуството е майка на религията.
Стивън Сегал
Родителите ми се разведоха, когато бях на около годинка. Баща ми по същество беше нищожество в живота ми, докато не навърших около 16 години. Майка ми беше стюардеса за Пан Ам, така че се преместих по целия свят - Лондон, Рио де Жанейро.
Такър Макс
Предишна
1
...
18
19
(Текуща)
20
...
33
Следваща