Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Майка" - страница 13
Тъй като си представяме, можем да разполагаме с изобретения и технологии. Всъщност играта, а не необходимостта е майката на изобретението.
Алисън Гопник
Чудо е самотна майка, която работи на две работи, за да се грижи за децата си и все още им помага с домашните си през нощта. Чудо е дете, което дарява всички пари от своето прасенце касичка, за да помогне на жертвите на урагана Катрина. Там ще намерите ръката и лицето на Бога.
Кати Линц
Самотните майки преминават през сложни времена. Обществото е невероятно осъдително. Аз знам това.
Кейт Уинслет
Няма значение, на колко години сте и какво сте постигнали: все едно ви е нужна майка.
Кейт Уинслет
Майка ми беше учителка - изпитвам най-голямо уважение към професията - трябват ни страхотни учители - не бедни или посредствени.
Кондолиза Райс
Считам животът за необичаен подарък, драгоценни камъни, получени за нас от ръцете на майката природа за това, че ние самите да ги шлифоваме и полираме до тогава докато техният блясък не ни възнагради за нашият труд.
Алфред Нобел
Утрото е майка на творчеството.
Ленард Коен
Помислете: кой има микробуси, а? Футболни майки и серийните убийци.
Либа Брей
Майка ми седеше в подножието на леглото ми и споделяше мечтите си с мен.
Лиз Мъри
Освен че е сляпа, Ма се оказва, че има същото психично заболяване, което майка й е имала. Между 1986 и 1990 тя претърпява шест шизофренични пристъпа, всеки от които изисква да бъде институционализирана за до три месеца.
Лиз Мъри
Всеки винаги говори за това колко добре майките познават децата си. Изглежда никой никога не забелязва колко добре децата познават майките си.
Лиса Ангър
Всички жени са курви, с изключение на майка ми. Но да не забравяме, че и тя е жена.
Наполеон Бонапарт
Майка ми делеше мъжете на две категории: добрите правят нещо за тебе, а лошите – с тебе.
Маргарет Атууд
Няма съмнение, че да стана майка беше най-великото нещо, което някога съм правила.
Ким Бейсингър
Аз искам всички майки, бащи и деца да осъзнаят колко много се нуждая от тях и колко много ценя тяхната подкрепа.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Първо ще бъда съпруга и майка, а едва след това Първа дама.
Жаклин Кенеди Онасис
Не забравяйте Деня на майката! Или както го наричат в Бевърли Хилс - Деня на третата жена на татко.
Джей Лено
Бъди здрав, скъпи Карл, и си оставай винаги все такъв открит и предан, считай баща си за пръв свой приятел, а майка си – за своя най-първа приятелка.
Хайнрих Маркс
Ние обичаме и сестрата, и жената, и бащата, но в страданието призоваваме нии само майката.
Николай Некрасов
Лекарите ми казаха, че никога повече няма да ходя. Майка ми каза, че ще ходя. Повярвах на майка ми.
Уилма Рудолф
Майка ми е толкова слаб готвач, че Денят на благодарността в нейната къща е време на печал.
Рита Ръднър
Винаги съм искала да бъда актриса, още откато бях малко момиченце. Винаги играех майката, а сестра ми беше моето дете. Исках да бъда актриса на екрана, а не само наужким.
Дакота Фанинг
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
33
Следваща