Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Надежда" - страница 4
Сигурно е, че голяма отговорност се носи от държавниците на всички нации не само за изпълнение на обещанията за намаляване на въоръжението, но и за поддържане на доверието на хората по света с надеждата за траен мир.
Франк Билингс Келог
Ако някои хора презират богатството, то е понеже, те са изгубили надеждата за своето обогатяване.
Френсис Бейкън
Надеждата е паталогическа вяра в невъзможното.
Хенри Луис Менкен
Колко нещастни хора! Непрестанно се колебаят между лъжливи надежди и нелепи страхове и вместо това те да се опират на разума, измислят си чудовища, които самите те се страхуват, или от духове, които да ги съблазняват.
Шарл Монтескьо
Това е, което знам: надеждите на хората продължават завинаги.
Юнот Диаз
Надеждата е майсторка, измисляща истината.
Балтазар Грасиан
Има надежда за бъдещето, защото Бог има чувство за хумор и сме смешни на Бог.
Бил Козби
Надеждата и спасението на планетата се крие в приемането на революционни нови знания, разкрити в границите на науката.
Брус Липтън
Има надежда в мечтите, въображението и в смелостта на онези, които желаят да превърнат тези мечти в реалност.
Джонас Солк
Мечтаем да си дадем надежда. Да спреш да мечтаеш - е, това е да кажеш, че никога не можеш да промениш съдбата си.
Ейми Тан
Хората на Либерия знаят какво означава да се лишаваме от чиста вода. Но също така знаем какво означава да видим децата си да започнат да се усмихват отново, с възстановяване на надежда и вяра в бъдещето.
Елен Джонсън Сърлиф
Надеждата има толкова големи очи, колкото и страхът.
Зинаида Гипиус
Смъртта не е мирна; това е просто нищо. Всичко е изчезнало. Няма повече изгреви, няма повече надежди, няма повече страхове. Нищо.
Линда Хауърд
В работата на рекламната агенция трябва да има топлина и неизменна човечност. Тя (рекламната агенция) работи с човешките нужди, желания, мечти и надежди. Нейният "продукт" не може да се пусне на поточна линия.
Лео Бърнет
Моралът е състояние на ума. Това е твърдост, кураж и надежда. Това е увереност, хъс и лоялност. Това устрем, солидарност и решителност.
Джордж Маршал
Нашите надежди са големи. Нашата вяра в хората е огромна. Нашият кураж е силен. И нашите мечти за тази хубава страна никога няма да изчезнат.
Пиер Елиът Трюдо
Първата майчина целувка учи детето на любов. Първата свята целувка от жената, която го обича, учи човека на надежда и вяра в живота.
Джузепе Мацини
Обичам те. Аз съм себе си заради теб. Ти си всяка причина, всяка надежда, всяка мечта, която някога съм имал. И няма значение какво ще стане между нас, всеки ден, в който сме заедно, е най-прекрасният ден от моя живот. Винаги ще бъда твой.
Никълъс Спаркс
Надеждата е стълбът, който държи света. Надеждата е съня на будният човек.
Плиний Стари
Нашият свят е свят на големи надежди и перспективи. Но от друга страна - това е свят на страдания, болести и глад.
Нелсън Мандела
Никой не би желал да падне само заради надеждата, че ще се намери кой да го вдигне.
Николо Макиавели
Ентусиазъм и любов –деца на надеждата; презрение и ненавист – деца на разочарованието.
Пиер Буаст
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
33
Следваща