Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Избор" - страница 8
За щастие в моята работа винаги има избор: мога да избера да я свърша с готовност или без готовност.
Ашли Брилиант
Власт е да разкъсаш човешките умове на парчета и да ги сглобиш в нови форми по твой избор.
Джордж Оруел
Искаш да си изрод - заповядай, ние сме свободна страна. Милиони хора преди тебе са направили подобен избор.
Маргарет Атууд
Очертават се платната и улиците на града, остава да се реши изборът на места за удобство и използване на държавата; за свещени сгради, за форума и за други обществени сгради.
Витрувий
Ако израствате в Ирландия и четете книги, тогава наистина сте длъжни да опитате свое време. Това не е точно избор. Все още не знам дали съм писател. Повярвайте ми, има дни, в които се съмнявам.
Ан Енрайт
В живота винаги има трети избор. Дори и да си мислите, че сте заседнали между два невъзможни избора, винаги има трети начин. Просто трябва да го потърсиш.
Маркъс Седжуик
Когато страхът прави избора ви вместо вас, никакви мерки за сигурност на земята няма да попречат на нещата, от които се страхувате, да ви намерят. Но ако можете да избегнете избягването – ако можете да изберете да прегърнете преживяванията от страст, ентусиазъм и готовност да почувствате каквото и да възникне – тогава нищо, нищо в целия този опасен свят не може да ви попречи да бъдете в безопасност.
Марта Бек
Независимо дали сте виждали ангели да плуват около спалнята ви или просто сте намерили лъч надежда в самотен момент, изборът да повярвате, че нещо невиждано се грижи за вас, може да бъде упражнение, което променя живота ви.
Марта Бек
Демокрацията не изисква много работа от своите граждани, но изисква малко: изисква от време на време да се оглеждате добре навън и да обмисляте лошите новини и какво могат да означават те, и да правите понякога труден избор, и трезва равносметка какви са вашите истински интереси.
Мат Таиби
Всеки човек преживява своята реалност съгласно своят избор и вътрешно възприятие.
Анастасия Нових
Един от начините да определите мъдростта е способността да виждате в бъдещето последствията от вашите избори в настоящето. Тази способност може да ви даде съвсем различна гледна точка за това как може да изглежда бъдещето.
Анди Андрюс
Любовта е свободното упражнение по избор. Двама души се обичат само когато са напълно способни да живеят един без друг, но избират да живеят един с друг.
Морган Скот Пек
Там учим много, защото... какъв друг избор ни дава обществото, нали? Понякога е Старбъкс или смърт.
Маурийн Джонсън
Успешните хора никога не забравят какво обичат да правят и са страстни. Те бързо се научават да следват своя път и да правят правилния избор, независимо колко луди или непопулярни биха могли да изглеждат на другите. Просто погледнете Стив Джобс, основател на Епъл, който напусна обучението си в престижен университет, за да преследва мечтите си.
Найджъл Къмбърланд
Всеки егоистичен, грешен или снизходителен избор, който правя днес, е да сея семе, което ще пожъне умножена реколта. И всеки акт на послушание е семе, което ще произведе умножена реколта от благословия в моя живот и в живота на тези, които обичам.
Нанси Лий Демос
В живота ти правиш избор и взимаш решения, но в живота има и такова нещо, като съдба.
Наоми Уотс
Приемането на житейския избор на другите е нещо, което повечето хора учат само с възрастта.
Нийл Строс
Както повечето хора, аз станах много по-изтънчена в избора си на стил. Познавам себе си и какво ми подхожда по-добре сега, отколкото когато бях много по-млада и се чувствах по-комфортно в собствената си кожа.
Нина Гарсия
Истинската разделителна линия между нещата, които наричаме работа, и нещата, които наричаме свободно време, е, че в свободното време, колкото и активни да сме, ние правим своя собствен избор и собствени решения. Засега чувстваме, че животът ни е наш собствен.
Реймънд Уилямс
Не можете да си позволите да се разболеете и не можете да разчитате на сегашната здравна система, за да ви поддържа добре. От вас зависи да защитите и поддържате вродената способност на вашето тяло за здраве и изцеление, като правите правилния избор в начина си на живот.
Андрю Уейл
Като американец имате право на добри здравни грижи, които са ефективни, достъпни и достъпни, които ви обслужват от ранна детска възраст до старост, които ви позволяват да отидете при лекари и апаратура по ваш избор и които предлагат широк спектър от терапевтични възможности.
Андрю Уейл
Тъй като интелигентният избор на публични политики изисква както техническо разбиране, така и чувствителност към включените ценности, в съвременните демократични страни се е развила форма на специализирана интелектуална дейност, която има тенденция да комбинира двата аспекта на политиката.
Робърт Дал
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
34
Следваща