Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Избор" - страница 6
Да предположим, че някой ви е малтретирал сексуално. Все още имахте избор, макар и не добър, какво да си кажете за малтретирането.
Албърт Елис
Знаех го като съдба и в същото време го знаех като избор.
Джанет Уинтерсън
Имам теория, че всеки път, когато правите важен избор, оставената част от вас продължава другия живот, който бихте могли да имате.
Джанет Уинтерсън
Смисълът на градовете е множеството възможности за избор.
Джейн Джейкъбс
Вие правите избор в живота си и това засяга живота ви по всички начини, добри и лоши.
Джон Мейър
Трудността в живота е изборът.
Джордж Мур
Изборът са пантите на съдбата.
Едуин Маркам
Бракът не е ритуал или край. Това е дълъг, сложен, интимен танц заедно и нищо не е по-важно от собственото ви чувство за баланс и избора на партньор.
Ейми Блум
Виждам възпитанието си като голяма история за успех. Като ме дисциплинираха, родителите ми внедриха самодисциплина. Ограничавайки избора ми като дете, те ми дадоха толкова много възможности в живота ми като възрастен. Поради това, което направиха тогава, мога да върша работата, която обичам сега.
Ейми Чуа
Силата на нашето намерение и енергията, която той освобождава, зависят от нивата на съгласуваност и интензивност. Потвърждаването на нашите положителни намерения в мисли, чувства и действия увеличава силата на нашите способности. Независимо от това, важно е да се оцени, че матрицата от физически, емоционални и ментални нива на съзнание, чрез които нашите лични и колективни намерения и избори се изследват и преживяват, изискват "предупреждение за здравето" при тълкуване на Закона за привличането твърде опростено.
Ервин Ласло
Нямате избор като професионален готвач: трябва да повтаряте, повтаряте, повтаряте, повтаряте, докато не стане част от вас. Със сигурност не готвя по същия начин, както преди 40 години, но техниката си остава. И това е, което ученикът трябва да научи: техниката.
Жак Пепен
Франция беше окупирана страна, държава, която се предаде и остана без право на избор.
Жан-Мари Льо Пен
Хуморът е неотделим от способноста за избор.
Жил Дельоз
Можете да сте вегетарианец и да ядете риба. Ваш избор е, просто кажете: "Аз съм това, което съм." Вече няма хардкор разделения.
Йотам Отоленги
Ако една теория на справедливостта трябва да ръководи аргументиран избор на политики, стратегии или институции, то идентифицирането на напълно справедливи социални условия не е нито необходимо, нито достатъчно.
Амартя Сен
Изборът, обаче, сега е толкова ясен за нациите, колкото беше преди за отделния човек: мир или изчезване.
Лестър Пиърсън
Вие решавате нещата, които всъщност правите. Имате избор в този свят и това е начинът, по който живея.
Лиа Лабел
Изглежда, че има три избора: да се откажеш от опитите да обичаш някого, да спреш да бъдеш егоист или да се научиш да обичаш човек, докато продължаваш да бъдеш егоист.
Лидия Дейвис
И тогава се появи нов екран, такъв, който никога не бях виждал преди, дори не бях чувал за него. Това ми даде избор. Аз самият можех да стана новият Властелин на мрака или бих могъл да залагам и да се прераждам. Избрах разумно.
Лори Халсе Андерсен
Домашната работа не е опция. Леглото ми излъчва сериозни дрямки. не мога да си помогна. Пухкавите възглавници и топлото одеяло са по-мощни от мен. Нямам друг избор, освен да се сгуша под завивките.
Лори Халсе Андерсен
Оттук нататък имаме само два пътя за избор: единият е да прегърнем древната литература и да умрем, а другият да изоставим древната литература и да живеем.
Лу Сюн
Единственото нещо, на което понякога имате контрол, е перспективата. Нямате контрол върху ситуацията. Но имате избор как да я видите.
Крис Пайн
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
34
Следваща