Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Избор" - страница 27
Докато медитацията се задълбочава, принудите, гладът и пристъпите на емоции започват да губят силата си да диктуват нашето поведение. Виждаме ясно, че са възможни избори; можем да кажем да или можем да кажем не. Това е дълбоко освобождаващо.
Екнатх Еасваран
Когато вървим по-бавно, сме по-търпеливи и когато сме по-търпеливи имаме избор как да реагираме.
Екнатх Еасваран
Неизбързаният ум носи способността да прави мъдри избори всеки ден - избор как да използваме времето си, къде да поставим ресурсите си и любовта си. Не говоря просто за избягване на плъховата надпревара, а за живот, изпълнен с артистична красота - живот, който почти е изчезнал от съвременната цивилизация, но е доста достъпен за всички.
Екнатх Еасваран
Той беше открил, че изборът между любовта към себе си или любовта към нещо различно от себе си не предлага бягство от страданието по един или друг начин, това е просто избор между две рани, на гордостта или на сърцето.
Елизабет Гаудж
Може да не искам да пиша всеки ден, но нямам избор - има срокове за спазване.
Елин Хилдебранд
Животът не винаги ни дава избора, който искаме.
Елоиза Джеймс
Нямаме друг избор, освен да реформираме тази държава.
Еманюел Макрон
Принудени сме да избираме, тъй като процесите, които сме започнали през живота си, не могат да продължат в живота на нашите деца. Каквото и да правим, или създава рамката за продължаване на върховното приключение на живота и съзнанието на тази планета, или създава почвата за нейното прекратяване. Изборът пред нас е спешен и важен: той нито може да бъде отложен, нито игнориран.
Ервин Ласло
Никой не ни задължава да изберем един или друг път. Но, след като направим избор, носим тежестта на последствията.
Ерик Л'Ом
Искам да ангажирам хората в честен, просветен и провокативен разговор за естеството на еротичното желание и тънкостите на интимността и сексуалността. Целта на моята игра е да внеса безпристрастно, мултикултурно разбиране за предизвикателствата и избора на съвременните взаимоотношения.
Естер Перел
Мисля, че любовта често е малко егоистична, дори преди да имаме консуматорство. Това не е ново. Потребителското общество ви създава илюзията, че имате голям избор и ви обременява със свободата да можете да се занимавате с този избор. И в същото време, вие оставате с тиранията на съмнението в себе си и несигурността дали сте направили правилния избор.
Естер Перел
... колко жалко е това оправдание - да нямаш избор.
Алексей Пехов
Едно е да направите избор, а друго е никога да нямате шанс.
Али Конди
Нетривиалният избор е прерогатив на мъжът: той, като правило, при всеки случай намира жена, готова да встъпи с него в брак. Но не обратното.
Алис Мънро
...че бракът е най-важната стъпка в живота на жената. Трябва да сте уверени в избора си. Не бъркайте!
Алис Ферне
Аз ходех, изпълнен с надежди, без колебания, като човек, у когото няма избор.
Жул Верн
Животът ви днес е резултат от избори. Някои избори сте направили, докато други са направени за вас. Ами твоят живот утре?
Зак Фридман
Лъжа е, когато казват, че живота е винаги избор. Понякога няма избор.
Захар Прилепин
Благодарение на чешко-германското си наследство не мога да се наситя с пикантни храни като яхнии, колбаси, юфка и всичко, което включва топено сирене. Не е голям избор от диетична гледна точка, но в края на дългия ден се чувствам така, сякаш имам право.
Иванка Тръмп
След като се образоваш, ти оставаш с избори.
Ивон Шуинар
Аз съм философът на компанията и камъкът в обувката. Аз съм този, който казва, че трябва да се постараем повече, да подобрим качеството на нашите продукти, да станем част от политическия процес, да помогнем за избора на хора, които са добри за околната среда.
Ивон Шуинар
Един от най-важните избори, които можете да направите, е да изберете да обичате себе си, вместо да изберете да се атакувате.
Изабела Уенц
Предишна
1
...
26
27
(Текуща)
28
...
34
Следваща