Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Избор" - страница 18
Когато началникът предоставя на войника правото на избор, той не може да се сърди на него за решението което вземе.
Робер Мерл
Внимателният избор на думи е най-важният и може би най-пренебрегваният инструмент за създаване на силни връзки между родител и дете и всъщност всяка здравословна връзка.
Робин Берман
Беше уморен от необходимостта да направи избор, уморен от мъчения и страдания, без да знае по кой път да тръгне.
Робин Йънг
Проблемът е, че изборът, който правим на пазара, не отразява напълно нашите ценности като граждани. Бихме могли да направим различни избори, ако разбирахме социалните последици от нашите покупки или инвестиции и ако знаехме, че всички други потребители и инвеститори ще се присъединят към нас, за да се въздържат от някои страхотни сделки, чиито социални последици са отвратителни за нас.
Робърт Б. Рейч
Всеки път, когато направите стъпка, можете да изберете добро или лошо. Винаги има избор.
Робърт Бийти
Изборите ни напомнят не само за правата, но и за отговорностите на гражданството в една демокрация.
Робърт Кенеди
Не можеш да задържиш оплакване и да бъдеш щастлив. Време е да направиш избор!
Робърт Холдън
Наистина ли изборът, който правите, ще ви направи щастливи СЕГА или щастливи в крайна сметка?
Робърт Холдън
Ако имах моя избор, книгите нямаше да се пишат на английски, а на изключително труден таен език... Този план щеше да има предимството да изплаши всички любители автори, пенсионирани политици, селски лекари... които нямаше да имат търпение да научиш тайния език.
Робъртсън Дейвис
Трябва да помним, изборите са краткосрочни усилия. Революциите са дългосрочни проекти.
Рон Пол
Във всеки един момент, ако живеете достатъчно дълго, старостта ви застига... единственият избор, който имаме в живота, е или увреждането на старостта, или ранната смърт.
Роса Монтеро
Вярно е, че човек не може да контролира това, което му се случва. Но това, което можем да контролираме, е как реагираме на това, което ни се случва, какво правим с това, което ни се случва. Дори и диапазонът на избор да е минимален, винаги има избор. От тази гледна точка съдбата е нашето бойно поле. Това не е трагедия; това е, което правим с него.
Роса Монтеро
Едно от нещата, които ме притесняват най-много в живота, което разстройва всички нас, е, че достигаме този свят със способността да бъдем всичко. Но тогава животът започва да ни затваря в нашите малки реалности. И тогава сянката на тези други възможни животи остава да ни дебне и не можете да се отърсите от нея, тъй като беше толкова лесно, би било толкова лесно да водим друг живот. Ние правим двадесет хиляди малки избора на ден и може би един от тези избори е този, който ще ни отведе в напълно различен живот. Ако спрете да мислите за това, това е главозамайващо, хипнотизиращо и тревожно.
Роса Монтеро
Чувал съм да казват, че животът е избор. Пътищата се простират пред нас - понякога вземаме съзнателни решения, а друг път съдбата се намесва и избира вместо нас.
Рошел Уайнстийн
Изборите са, когато трябва да направите избор. Съвършенството не е често постижимо!
Рупърт Мърдок
При избор между страхотна храна и скучна компания или скучна храна и страхотна компания, всеки ден ще взема страхотната компания.
Рут Райшил
Но понякога съдбата не предлагаше избора, който предпочитахме, а по-скоро тези, които трябва да приемем поради липса на по-добри алтернативи.
С. Дж. Кинкейд
Не ми казахте, че животът ще бъде едно решение след друго, някои лесни, други трудни. Не ми каза, че животът не е битка, а война. Не ми каза, че животът е избор и че всеки ден, който избирам да продължа, е нова победа, нов триумф.
С. Джей-Джоунс
Имам малък избор: да остана и да стана зла или да избягам и да стана зла. Чудесно.
Сабаа Тахир
Рангът на длъжността не е това, което прави някой лидер. Лидерството е изборът да служим на другите със или без официален ранг.
Саймън Синек
Като разберете как вашите мисли влияят на вашата енергия и емоции, можете да направите по-просветени избори и да внесете по-голяма яснота и магнетизъм в деня си.
Сандра Ан Тейлър
Накратко, конвенционалното месо не е най-добрият избор за жената. За да разберете дали месото ви прави дебели, откажете се от него за три дни и вижте какво ще стане.
Сара Готфрид
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
34
Следваща