Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Избор"
Ако от изборите зависеше нещо, нямаше да са разрешени.
Марк Твен
В литературата както и в любовта: нас ни удивлява чуждият избор.
Андре Мороа
Когато е необходимо да направиш избор, а вие не го правите - това също е избор.
Уилям Джеймс
Съдбата не е въпрос на шанс. Тя е въпрос на избор. За нея не се чака, тя се постига.
Уилям Дженингс Брайън
Твърдя, че най-силният фактор за растеж е заключен в избора на човека.
Джордж Елиът
Политическият урок на Уотъргейт е следният: Никога вече Америка не трябва да позволява на арогантна, елитна охрана на политически юноши да заобиколи редовната партийна организация и да диктува условията за национални избори.
Джералд Форд
Когато свършат изборите започва робството.
Джон Куинси Адамс
Историята на свободните хора никога не се е пишела от случайността, а от избора - от техния избор.
Дуайт Айзенхауер
Бъдете внимателни в избора си на среда, понеже тя ви формира; бъдете внимателни в избора си на приятели, защото вие ще заприличате на тях.
У. Клемънт Стоун
Актьорството е смес между късмет и избор. На мен ми провървя.
Джон Траволта
Стратегията е за правене на избор, компромиси; става дума за съзнателно избиране да бъдеш различен.
Майкъл Портър
Ние трябва да вярваме в свободната воля. Ние просто нямаме избор.
Исаак Башевис Сингер
Вярвам че основната алтернатива за човека е избора между "живот" и "смърт"; между продуктивност и деструктивно насилие; между реалност и илюзии; между обективност и нетолерантност; между братство-независимост и господство-подчинение.
Ерих Фром
Собствената същност не е нещо дадено наготово, а нещо, което непрекъснато се формира от избора на постъпки.
Джон Дюи
Политикът мисли за следващите избори, държавникът - за следващото поколение.
Джеймс Фрийман Кларк
Моят избор в ранните години от живота ми беше или да бъда пианист в публичен дом, или политик. И ако трябва да кажа истината, няма особена разлика.
Хари С. Труман
Където започва изборът, свършва рая, свършва невинността. Какво е рая, ако не отсъствие на нужда да избираш?
Артър Милър
Никога не лъжат толкова, както по време на война, след лов и преди избори.
Ото фон Бисмарк
Голямата любов очевидно се крие в доверието, в радостта един от друг, в уважението към личния живот на другия и в професионалния избор.
Джони Деп
Изборът за човечеството е между свободата и щастието и за по-голямата част от човечеството, щастието е по-добро.
Джордж Оруел
Победа или загуба, след изборите отиваме на шопинг.
Имелда Маркос
Направих избора, който работи най-добре за мен. Знам, че не мога да угодя на всички, и това е добре.
Марли Матлин
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
34
Следваща