Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Случай" - страница 28
В живота ми е имало много случаи, когато съм споделял своите преживявания са майка ми, а не с баща ми. Понякога ми е необходима именно тази емоционална нежност, която е присъща само на жените.
Зак Ефрон
В бизнеса вярвам, че ако се съсредоточите само върху пътуването, ще пропуснете целия смисъл на предприятието. Трябва да има цел, крайна игра от някакъв вид; в противен случай просто въртите колелата си. Да, пътуването е важно, но дестинацията също е важна.
Иванка Тръмп
Правилата на играта трябва да се актуализират постоянно, за да бъдат в крак с разширяващата се технология. В противен случай прекаляваме с класическите изкачвания и се заблуждаваме, че сме по-добри катерачи от пионерите.
Ивон Шуинар
За всеки случай имайте предвид, че въпреки че млечните продукти и яйцата обикновено се продават в един и същ отдел, яйцата не са млечни продукти.
Изабела Уенц
Дори ако човек има деца, няма гаранции, че някой ще го запомни. Но в този случай човекът е до известна степен творец. Част от него ще продължи да живее... в следващото поколение, макар, разбира се, в донякъде разредена форма.
Ингер Фримансон
Всяка душа трябва да донесе нещо свое, в противен случай тя не би била изпратена тук на земята.
Исаак Башевис Сингер
Всичко, което можем да кажем досега за продължителността на единиците на [бизнес цикъла] и всяка от [неговите] две фази е, че ще зависи от естеството на конкретните иновации, които носят цикъла,... и финансовите условия и навиците, преобладаващи в бизнес общността във всеки отделен случай.
Йозеф Алоиз Шумпетер
Достъпът до националния дивидент обикновено се получава само при условие, че преди това е предоставена някаква продуктивна услуга или някакъв продукт, който е продаден преди това. В този случай това условие все още не е изпълнено. Тя ще бъде изпълнена само след успешното завършване на новите комбинации. Следователно този кредит междувременно ще повлияе на нивото на цените.
Йозеф Алоиз Шумпетер
Иска ми се да можете просто да изтребите насилието и войната от света, да премахнете всички въоръжени сили и да унищожите всички бомби. Но това вероятно не е много реалистично. В крайна сметка всеки трябва да започне от себе си. Мнозина искат да бъдат активни някъде другаде, в най-добрия случай в страна, в която в момента не живеят. Но какъв е смисълът, ако няма мир в собствения ви живот? Така че бъдете в мир със себе си. И как? Чрез мирни отношения с другите. Започнете, като си осигурите мир у дома, преди да тръгнете по света. Или работете за мир и в двете сфери. Не можете да работите за мирен лагер в Близкия изток през деня, а след това вечер да се карате със семейството си по телефона.
Йон Гнар
Във всеки случай е по-добре да ядеш, отколкото да не ядеш. Когато не ям, аз съм в отвратително настроение.
Кара Делевин
Ти трябва да разрешиш на себе си да бъдеш щастлива. В противен случай, какъв е смисълът във всичко това?
Кас Морган
Никога не живейте по правилата на идиотите. В противен случай ще трябва да се слезете до тяхното ниво.
Катарина Бивалд
Човек никога не е твърде стар, за да предприеме решителна стъпка. Освен в случаите, когато нещо се е счупило в човек.
Алфред Андерш
Всяко знание, както и пироните, държат само в този случай, ако имат опора отвътре.
Като Ломб
Къса съм, в случай че не сте забелязали. Трябват ми токчета, за да видя как живеете останалите.
Катрин Байби
Той учеше децата да говорят, за да могат да бъдат чути, в противен случай глухоням пак щеше да се счита за психично болен, защото разумът и разбирането, както се смяташе тогава, се съдържат в говоримия език. Който е чут, е приет.
Катя Петровская
Нашето ежедневие се състои предимно от случаи, в които губим пари и/или време и/или енергия и/или апетит, бодрост и добро здраве поради невероятната постъпка на някакво абсурдно създание, което няма какво да спечели и всъщност нищо не печели от причинявайки ни смущение, затруднения или вреда. Никой не знае, разбира или може да обясни защо това абсурдно същество прави това, което прави. Всъщност няма обяснение - или по-добре има само едно обяснение: въпросният човек е глупав.
Карло М. Чипола
Не знам за нито един случай, който включва хакване на компютър, в който да са били обвинени множество обвиняеми, когато не е имало информатор по случая.
Кевин Митник
Демократичното управление предполага дискусия, но може да бъде ефективно само в този случай, когато е способно да накара хората да замълчат.
Клемент Атли
Има много клонове и марки неолиберализъм, но зад тях стои една доминираща тема: че свободните пазари, на които хората максимизират своите материални интереси, осигуряват най-доброто средство за задоволяване на човешките стремежи и че пазарите трябва да бъдат предпочитани пред държавите и политиката, които в най-добрия случай са неефективни и в най-лошата заплаха за свободата.
Колин Крауч
Пътуването не е лек. Той носи само илюзия за промяна и става в най-добрия случай спартански комфорт.
Колин Таброн
Жената се грижи за децата, а мъжът прекарва време в компанията на други мъже от неговата възрастова класа, в случая воини. Поне един от тях трябва да му прави компания по време на хранене, тъй като яденето в самота е забранено.
Корине Хофман
Предишна
1
...
27
28
(Текуща)
29
...
34
Следваща