Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Случай" - страница 20
Самотното родителство понякога е просто случай да седите сами в леко отчаяние, без да знаете какво да правите.
Саймън ван Буй
Срамежливостта приема много форми. Някои хора са плахи и меки, други са плахи и недостъпни. Или, както в случая с Джош, плах и облечен в рицарски доспехи.
Сали Торн
Всеки знае, че упражняването на военна власт е завинаги опасно за гражданските права; и имахме скорошни случаи на нарушения, които бяха предлагани на частни субекти.
Самюел Адамс
Много е атмосферно. Това не е сграда, която е тежко изявление в силуета. Нуждаем се от височината; в противен случай сградата почти изчезва, защото е толкова стройна.
Сантяго Калатрава
Каква е разликата между трупа и покойника? В единия случай това е мъртво тяло. В другият е мъртва личност.
Сергей Довлатов
Истината е неефективно оръжие за политиците. Във всеки случай те са свикнали да считат така.
Сергей Снегов
Животът на непознатите има свои собствени правила, които се различават за всеки случай и всеки, който се опита да ги извлече от случайна среща, е длъжен да се изгуби в океан от предположения.
Сесар Айра
Ако имаха $ 2,00 за храна, те трябваше да дадат $ 1,00 на съюза. В противен случай те никога няма да излязат от капана на бедността. Те никога не биха имали съюз, защото не биха могли да си позволят да пожертват малко.
Сесар Чавес
Трябва да поддържаме борбата с тигри и мухи едновременно, решително да разследваме случаи на нарушаване на закона на водещи служители, а също така да разрешаваме сериозно нездравословните тенденции и проблемите с корупцията, които се случват навсякъде около хората.
Си Дзинпин
Нямате нужда от бомба, за да спечелите този случай. Вече имате такава - аз съм бомбата.
Стив Кавана
Тази тривиализираща реторика носи едва доловимото, но безпогрешно послание: молете се, ако желаете, покланяйте се, ако трябва, но каквото и да правите, в никакъв случай не приемайте религията си на сериозно.
Стивън Картър
Когато очакванията не са неоправдани, трябва да разчитате на случая.
Стюарт Търтън
Парите, които знаете, че имате нужда или искате да похарчите през следващите няколко години, са спестявания. Парите, които държите под ръка за спешни случаи, принадлежат към спестяванията. Парите, които се надявате да използвате скоро за първоначална вноска за къща, принадлежат към спестяванията. И всички спестявания принадлежат към нискорискова банкова спестовна сметка или сметка на паричния пазар.
Сузи Орман
Аз нямам толкова пари за коледни подаръци. Но аз съставих списък за подаръци в случай, че внезапно намеря на улицата десет лири.
Сю Таунсенд
В много части на ислямския свят светските сили, където съществуват, са склонни да бъдат толкова несигурни в себе си, толкова им липсва самоувереност, че в много случаи те се нареждат доста директно зад имперския проект и това след това създава голяма вакуум, в който ислямистите се превръщат в доминираща сила, защото тогава те са единствените, за които се смята, че се съпротивляват.
Тарик Али
В моя случай приятелите ми изчезнаха в момента, в който започна успехът в работата.
Татяна Устинова
Целта трябва да бъде щастие, в противен случай огънят не ще гори достатъчно ярко, движещата сила няма да е достатъчно силна - и успехът няма да бъде пълен.
Теодор Драйзер
Той дори предоставил телефона на съпругата си във формуляра за съгласие за операция, в случай на нужда. Ако е отслабнал, нека тя първа се зарадва!
Тереза Боучкова
Ключът да не се чувствате припряни е да си спомните, че липсата на време всъщност е липса на приоритети. Отделете време да спрете и помиришете розите, или - в този случай - да преброите граховите шушулки.
Тим Ферис
Последната част от работния ден изглеждаше безкрайна, това безкрайно разширяващо се пространство между четири и половина и пет, когато не оставаше нищо друго освен да сърфира в мрежата и да се преструва, че изглежда заета, в случай че някой от нейните колеги мине по коридора.
Том Перота
Случаи на паника, причинени от слухове, че злите сили крадат пениси или значително намаляват размера им, бяха регистрирани по целия свят.
Том Филипс
С какво право правя изводи за бъдещето, когато не знам нищо точно за миналото? Или мога да съм сигурен, че по време на смъртта си ще съм по-малко посредствен? Във всеки случай ще ми бъде толкова любопитно да видя как съм, че чувствата ми вече няма да са спонтанни. С целия вкус към чистата истина, в най-трагичния момент ще бъда изкуствен...
Антон Холбан
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
34
Следваща