Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Случай" - страница 17
Мисля, че всеки винаги се измерва с други хора до известна степен; това се случва автоматично и е трудно да не бъде така поне в някои случаи.
Мег Уолицър
Не мисля, че сме напълно доминирани от онова, което сме наследили от миналото, но случаят е толкова далеч, колкото можете да стигнете - само до Омир, но и към литературата на Рим, литературата от Средните Векове и Ренесанс - това, което ще откриете, е, че женските гласове не се приемат на сериозно.
Мери Биърд
Всички имаме своите различни умения. Вие сте търпеливи към грешка, която понякога не работи във ваша полза. Аз, от друга страна, имам търпението на мокра котка. Само в редки случаи това е полезно.
Мери Пиърсън
Елк не е бил виждан в Швейцария от много години. В интерес на научната точност, моля, изтрийте идеята за лосове от ума си. Ако трябва, помислете за козирогите, свиреп и пъргав тип коза с големи спираловидни рога. Мармотите също ще се справят в крачка, но в никакъв случай не трябва да мислите за лосове. Не. Елк. Безлосните сред вас вече могат да продължат.
Мерироуз Ууд
За да не забравите съня, помнете го веднага щом се събудите. И докато не се сетиш напълно - не гледай през прозореца или огледалото. В противен случай ще забравиш всичко наведнъж. Нито прозореца, нито огледалото - запомни ли?
Мерси Шели
За децата е много по-лесно да лъжат. Във всеки случай, докато не ги погледнете в очите.
Андерс Руслунд
Вътрешно егоистична по своята природа, мъката беше за живите. Това беше мярка за това колко силно човек чувства собствената си загуба, а в някои случаи, както Ким знаеше, съжалението си.
Анджела Марсънс
Джон Едуардс е трагичен случай на човек, който се е кандидатирал за президент, когато е трябвало да се присъедини към тайните служби.
Анди Боровиц
Времената на отчаяние изискват отчаяни мерки. Явно за всеки случай си има афоризъм. И понякога трябва да играете мръсно, за да спечелите.
Микол Остоу
Книгата ми е история на въображаема война. Война, която не може да бъде прекратена, в противен случай ще трябва да признае, че никога не е съществувала.
Михаил Зигар
Задълбавам се в студени случаи, като ровя в интернет за някакви дигитални трохи, които властите може да са пренебрегнали, след което споделям теориите си с около 8000-те любители на мистериите, които посещават блога ми редовно.
Мишел Макнамара
Казват, че любовта е сляпа, но в твоя случай предполагам, че е също глуха, тъпа и с пълна мозъчна смърт.
Мишел Пилоу
В най-лошия случай има тъмнина, която придава дълбочина на радостта.
Моника Фагерхолм
Все още имам страхотно лош случай на това, което наричате лош магнетизъм. Мислех, че съм се отървал от него там, но изглежда, че страшни момчета все още се материализират от нищото в мое присъствие. Те са привлечени от мен. Аз съм Северният полюс, а те са изследователите на любовта.
Маурийн Джонсън
Ако една страна подкрепя забраната, това също така гарантира, че от страна на предлагането всички печалби ще се натрупват в подземните мрежи; а от страна на търсенето гарантира, че всички социални или обществено-здравни проблеми, свързани с приемането на наркотици, в по-голямата част от случаите ще излязат наяве едва след като излязат извън контрол. Ако ООН е права и наркотиците представляват 70 процента от организираната престъпна дейност, тогава легализирането на наркотиците ще нанесе най-смъртоносния възможен удар срещу транснационалните организирани престъпни мрежи.
Миша Глени
Бях свидетел на много смъртни случаи... Спасяването на човешки живот беше нещо наистина, наистина красиво... без значение кои са те. Не само израелците ми дължат живота си. Гарантирам, че много терористи, много палестински лидери ми дължат живота си - или с други думи дължат живота си на моя Господ.
Мосаб Хасан Юсуф
Държавите, които смятат себе си за уязвими, може да се очаква да се опитат да отстранят тази уязвимост - а в някои случаи те ще продължат програми за тайно оръжие.
Мохамед ел Барадей
Не съм израснал в бедност. Но аз израснах с чувството на бедно момче за копнеж, в моя случай не за това, което семейството ми никога не е имало, а за това, което сме имали и загубили.
Мохсин Хамид
Не можете да се страхувате да правите добро в случай на лоши резултати.
Надин Гордимър
Може да погледнете някой успешен и да помислите, че е извадил късмет - може би случай да бъдете на точното място в точното време? Истината е, че всяка късмет е резултат от часове или дори години, упорита работа и подготовка.
Найджъл Къмбърланд
Процесът, а не резултатите, трябва да са причината писателят да пише. В противен случай създаването на роман на четиристотин страници е твърде пренебрежителна задача.
Нанси Крес
Садиста, във всеки случай, не е равнодушен към страданията на жертвите си.
Натали Барни
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
34
Следваща