Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Случай"
Слепият случай променя всичко.
Вергилий
Защо един мъж е толкова сигурен, че момичето, което флиртува с него, иска той да я целуне, когато в девет от десет случаи тя просто иска той само да иска да я целуне?
Хелън Роулънд
Аз никога не забравям лица, но във вашия случай с удоволствие ще направя изключение.
Граучо Маркс
Аз съм егоистка, нетърпелива и малко несигурна. Правя грешки, извън контрол съм и понякога трудно се справям. Но ако не можете да се справите с мен в най-лошия ми случай, тогава сте сигурни, че по дяволите не ме заслужавате.
Мерилин Монро
Политикан - това е човек, с чиято политика не сте съгласни. В противен случай това е държавен мъж.
Дейвид Лойд Джордж
Ти си живял и си се учил. Е, във всеки случай, си живял.
Дъглас Адамс
Границите, които разделят живота от смъртта в най-добрият случай са неясни и смътни. Кой може да каже къде свършва едното и къде започва другото?
Едгар Алън По
Въпреки, че силата може да донесе защита в някои спешни случаи, само справедливостта, честността, обсъждането и сътрудничеството могат да отведат хората до вечен мир.
Дуайт Айзенхауер
Във всеки случай, никой не може да бъде истински щастлив. Това е нетипично за човека.
Били Джо Армстронг
Красотата за жените става проблема само в два случая: когато я няма и когато няма нищо освен красота.
Моника Белучи
Цялото величие е безсъзнателно - в противен случай то струва малко или нищо.
Томас Карлайл
Когато получих Нобелова премия, единственото голямо плащане в брой, като трябваше да видя, какво да правя с тях. Най-простият начин да отхвърля този "горещ картоф" беше да ги инвестирам, купувайки акции. Аз знаех, че приближава втората световна война и се боях, че ако имам акции, които ще растат в случай на война, то щях да искам война. Затова помолих своя агент да купи акции, които в случай на война ще спаднат. Той така и направил Аз загубих своите пари и съхраних душата си.
Алберт Сент-Дьорди
Не е вярно, че страданието облагородява характера; понякога това прави щастието, но от страданието в повечето случаи хората стават дребнави и отмъстителни."
Уилям Съмърсет Моъм
Циникът е прав в девет от десет случая.
Хенри Луис Менкен
Човек, който е наказан, не е по-малко склонен да се държи по даден начин; в най-добрия случай той се научава как да избегне наказанието.
Бъръс Фредерик Скинър
Да обичаш означава да оставиш онези, които обичаш, да бъдат изцяло себе си, а не да ги моделираш по свой образ и подобие. В противен случай обичта ни е насочена единствено към отражението на самите себе си, което виждаме в тях.
Томас Мъртън
Винаги си носи бутилка уиски в случай на ухапване от змия и нещо повече - винаги си носи малка змия.
Уилям Клод Фийлдс
Писателят естествено трябва да заработва, за да има възможност да съществува и да пише, но той в никакъв случай не трябва да съществува и да пише заради заработката.
Карл Маркс
Мъж - това е човек, който винаги забравя рождения ти ден и никога не пропуска случай да каже на колко си години.
Мерилин Монро
Какъв е отговорът?" [Аз мълчах.] "В такъв случай какъв е въпросът?
Гъртруд Стайн
Консерватор е някой, който не прави никакви промени и се консултира с баба си в случай на съмнение.
Удроу Уилсън
Обичам да държа бутилка със стимулант наблизо - в случай, че видя змия, която също държа наблизо.
Уилям Клод Фийлдс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
34
Следваща