Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Решение" - страница 8
Когато са изправени пред решение, много хора казват, че чакат Бог. Но разбирам, че в повечето случаи Бог ме чака.
Анди Андрюс
Хората, които нямат желание да живеят, имат много малък шанс за възстановяване. Можем да продължим да отправяме към тях нашата любов, съчувствие и молитви; но в крайна сметка трябва да уважаваме решението на човек да умре.
Мичио Куши
Днес е ден на гражданите. Решението е от тях. Ние сме много спокойни и оптимистични.
Мишел Башле
Този басейн е триумф на въображението. Така печелиш в живота, Джин. Трябва да си представите пътя си. Никога не казвайте, че нещо не може да се направи. Винаги има решение, дори и да е странно.
Маурийн Джонсън
Времето е подходящо за политическо решение и начинът са преговорите.
Мохамед ел Барадей
Силата е да поеме отговорността за собствената си съдба, а не да чакаш другите да го направят. Не е нужно да псуваш, да пиеш и да биеш хората и да убиваш чудовища. Позволено ти е да плачеш и да се грижиш за деца, да готвиш и да разбиваш сърцето си, да се обличаш, да излизаш и да забременееш. Но когато трябва да се вземат решения, силният характер ги взема и не чака някой друг.
Мър Лафърти
В живота ти правиш избор и взимаш решения, но в живота има и такова нещо, като съдба.
Наоми Уотс
Нямам кредитни карти. Това беше решението, взето съвместно от компаниите за кредитни карти и от мен. Не мога да кажа, че това беше изцяло за моя сметка. Сега не купувам нищо на кредит, нищо. Ако не мога да си го позволя, не го купувам. Имам дебитна карта, това е всичко, което имам. Всеки дълг, който имам, го плащам.
Нийл Гейблър
Бихме искали решението на проблема с безопасността, преди някой да измисли решението на проблема с ИИ.
Ник Бостром
Гласувайте, както желаете. Но има група бедняци, които ще пролеят и последната си капка кръв, преди да се съгласят с такова решение.
Оливър Кромуел
Работодателите трябва да осъзнаят, че светът се е променил и има хора, които биха искали да им помогнат да осигурят решение по начини, които са нови, модерни и които добавят стойност към компаниите.
Анди Стърн
Решението да пиша на пълен работен ден означаваше, че не мога да си позволя да купя къща. Един приятел любезно ми предложи да използвам апартамента му в тридесет и шест етажна сграда, пълна с младоженци в южната част на Джакарта. Първоначално работното ми пространство не ми хареса, но пейзажите и всичко, което се случва навън, ми въздействаха магически.
Андреа Хирата
Мирът е безкраен процес, работа на много решения от много хора в много страни. Това е отношение, начин на живот, начин за решаване на проблеми и разрешаване на конфликти.
Оскар Ариас Санчес
Да демилитаризираме страната означава да вземем дълбоко решение. Не е достатъчно да промените името на въоръжените сили. Необходимо е да промените мнението на онези хора, които едва до вчера носеха военна униформа.
Оскар Ариас Санчес
Човек става истински човек само в момент на вземане на решения.
Паул Тилих
Ако винаги вземате правилното решение, безопасното решение, този, който правят повечето хора, ще бъдеш същият като всички останали.
Пол Арден
Започнете да вземате лоши решения и това ще ви отведе до място, където другите само мечтаят да бъдат.
Пол Арден
Съществуват силни морални аргументи защо често трябва да се опитваме да игнорираме стереотипите или да ги пренебрегваме. Но не трябва да приемаме, че те представляват някаква ирационална странност на подсъзнателния ум. Всъщност те до голяма степен са следствие от опита на ума да вземе рационално решение.
Пол Блум
Това, за което отделяме времето си, вероятно е най-важното решение, което вземаме.
Рей Кързуайл
Истинската разделителна линия между нещата, които наричаме работа, и нещата, които наричаме свободно време, е, че в свободното време, колкото и активни да сме, ние правим своя собствен избор и собствени решения. Засега чувстваме, че животът ни е наш собствен.
Реймънд Уилямс
Не всички проблеми имат технологичен отговор, но когато го имат, това е по-трайното решение.
Андрю Гроув
Човешките същества оцеляват от хилядолетия, защото повечето от нас взимат добри решения за здравето си през повечето време.
Андрю Уейл
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
34
Следваща