Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Решение" - страница 31
Но имаше катализатор, събитие, момент, който промени всичко и не само за нас. Това е добре за разказване на истории, но лошо за вземане на решения и е страшно да погледнем назад и да осъзнаем, че ако не беше този момент, целият ни живот щеше да бъде толкова различен. може би това е ревизионистка история. Може би аз създавам митове за произхода. Но не мога да се отърся от убеждението, че приятелката на бившия приятел на приятеля на Джейсън промени света.
Лори Франкел
Предполагам, че взех решение преди години, че ще правя само неща, които са наистина важни или наистина забавни.
Лорънс Райт
Именно втвърдяването на тези разкази прави мира толкова труден. Ако всяка страна може да види разказа, претенциите, които има другата, тогава има много по-вероятна възможност за вземане на решение. Но това, което виждам е обратното. Има пълно отричане на валидността на другата страна и приказките, които намирам за наистина обезпокоителни, видът бърборене, който получавате от ултрадесните израелци и Хамас, е унищожителен. В този вид диалог няма начин да се върви към мир.
Лорънс Райт
Вярвам, че най-важното решение във всяка форма на покер е изборът на игра; определянето с кои карти да влезе в ръка се изпълнява за близка секунда.
Лу Кригер
Аз съм с недоверие към законодателните решения на това какво е морал.
Луис В. Герстнер
Да, ти все още скърбиш за факта, че Оли не те обича така, както ти го обичаш. Но смъртта не е решение. Със сигурност не тази ужасна, разхвърляна смърт. Бихте ли могли поне да не обмислите възможен вариант, който да не ви кара да изглеждате дяволски на погребението?
Луси Холидей
След като вземете решение и няма връщане назад, приемането е единственото удобство.
Лусинда Едмъндс
Малка промяна в една екосистема може да причини глобална промяна. Когато правите модификации в структурата на биологичния вид, е невъзможно да се предвидят всички последствия, колкото и да се опитвате. Еволюцията може да вземе решение вместо вас и това, което не ви харесва.
М. Г. Ленард
Живеем с решенията, които вземаме, Бил. Това е храбростта. Стоейки до последствията от грешките си.
М. Л. Стедман
Огромна част от разходите в нашата здравна система днес се ръководи от решения за начина на живот и затова всички ние се стремим да се справим по-добре.
Майк Помпео
Като консерватори ние подкрепяме принципите на свободния пазар и вярваме, че частният сектор предлага решения, които правителството не може.
Майк Помпео
За да се възползват от предимствата на ГМО технологията, САЩ трябва да гарантират, че решенията за нашата хранителна система се вземат въз основа на науката, а не на инсинуации.
Майк Помпео
Мечките ще бъдат доволни от всяко решение на Делфините и Лъвовете. Плюсове: Техният ентусиазъм и гъвкавост винаги са полезни. Минуси: Ентусиазмът и гъвкавостта няма да ви отведат далеч.
Майкъл Бреус
- Това ли е вашето решение? Имате ли бисквитка? - попита Астрид. - Не, моето решение е да избягам до плажа и да се скрия, докато всичко свърши, - каза Сам. - Но една бисквитка никога не вреди.
Майкъл Грант
Не. Вярвам в свободната воля. Мисля, че ние вземаме свои собствени решения и извършваме собствените си действия. И нашите действия имат последствия. Светът е такъв, какъвто го правим. Но мисля, че някой път можем да помолим Бог да ни помогне и Той ще го направи. Понякога си мисля, че Той поглежда надолу и казва: "Уау, вижте какво правят тези идиоти сега. Предполагам, че е по-добре да им помогна малко."
Майкъл Грант
Просто поведете живота си и се опитайте да вземете най-добрите решения.
Крис Пайн
Когато човек знае целта, към която трябва да се стреми, с малко размисъл решенията лесно се появяват.
Наполеон Бонапарт
Той я целуна. Без предупреждение, без позволение. Без дори и да е взел решението да го направи, просто защото не му оставаше друг избор. Той се нуждаеше от нейната глътка въздух. Тя му принадлежеше и той си я искаше обратно.
Теса Деър
Не винаги е възможно да се вземат решения, които да се базират върху пълно познаване на всички възможности на дадена ситуация. В такива случаи практиката ... е да се предположи най-лошият вариант и да бъдете подготвени за него. Възможно най-подвеждащото предположение се базира на неопределената дума "средно"...
Алън Акселрод
Решението изисква не повече от секунди. Процесът (на подготовка – бел.цит.) преди това отнема толкова време, колкото изисква благоразумието.
Алън Акселрод
Изумително е колко много проучване е било направено..., докато се вземе някое от най-лошите решения.
Ашли Брилиант
Ние колективно взехме решение да мислим индивидуално.
Габриел Лауб
Предишна
1
...
30
31
(Текуща)
32
...
34
Следваща