Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Решение" - страница 3
Взех решения за които съжалявам, и ги взех като преживявания от които да уча... Аз съм човек, не съм съвършена, като всеки друг.
Куин Латифа
Ако човек знае само това, което му е казано, човек не знае достатъчно, за да може да вземе добре балансирано решение.
Лео Силард
Решенията от нашето минало са архитекти на настоящето ни.
Дан Браун
Експертите често разполагат с повече данни, отколкото с решения.
Колин Пауъл
Втората храктерна особеност на водача е простотата и ясността на тези планове, комбинации и решения, до които е достигнал. Колкото по-прост и определен е планът на операцията, толкова е по-добър.
Карл фон Клаузевиц
Понякога си мисля за самоубийство. Но съм такъв неудачник, че и това сигурно би било само временно решение на проблемите.
Уди Алън
Има нещо фатално в добрите решения - те винаги идват твърде късно. - "Портретът на Дориан Грей"
Оскар Уайлд
Ако ви е обещано "реалистично решение" - очаквай някоя неприятност.
Мери Маккарти
Поех си дълбоко дъх и направих едно от най-трудните решения в живота си: просто се обърнах и напуснах.
Ришел Мийд
За всеки сложен проблем има просто решение, и това решение е неправилно.
Умберто Еко
Не е нужно да предприемате множество блестящи решения - достатъчно е да не предприемате ужасни решения.
Уорън Бъфет
Чух вашите възгледи. Те не се хармонизират с моите. Решението се взема единодушно.
Шарл дьо Гол
Съдба - много удобна дума за тези, които никога не вземат решения.
Джоди Фостър
Според мен има решение, свързано с демокрацията, защото демократичните правителства са подчинени на волята на хората. Така че, ако хората искат, всъщност можете да създадете международни институции чрез демократичните държави.
Джордж Сорос
Единствената разлика между проблем и решение е, че хората разбират решението.
Дороти Бранд
Театър - висша инстанция за решения на житейски въпроси.
Александър Херцен
Аз върша много работа с малки деца и ако дадете проблем на дете, то може да излезе с много оригинално решение, тъй като няма установения път към него.
Едуард де Боно
Жената - за мъжа загадка, решението на която той търси във следващата жена.
Жана Моро
В свят, в който смъртта е ловецът, приятелю, няма време за съжаления или съмнения. Има само време за решения.
Карлос Кастанеда
Децата се учат как да вземат добри решения, като вземат решения, а не като следват указания.
Алфи Кон
За да се осъзнаят, хората трябва да имат право да чуят множество мнения и след това сами да вземат решение. Трябва да им бъде позволено да казват, пишат и публикуват каквото си искат. Свободата на изразяване е най-основното, но основно право. Без него хората са сведени до автомати.
Ма Дзиен
Волята, която не решава нищо, не е действителна воля: безхарактерният никога не достига до решение.
Георг Хегел
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
34
Следваща