Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Решение" - страница 12
Взех решението, че не искам да прекарвам живота си в стаи и да пиша за стаи, или да правя книги, които са проучени конструкции. Мисля, че трябва да излезеш и да го изживееш. Авторите на трилъри и жанрове изглежда разбират това.
Лорънс Озбърн
Когато производствена компания в Испания търси решение на проблем от IBM, те очакват от нас да донесем най-доброто от IBM в световен мащаб, а не само опита на IBM Испания.
Луис В. Герстнер
Работя усилено, за да осигуря решения за постигане на най-належащата цел: запазване на начина ни на живот за нашите деца и внуци.
Майк Помпео
Ако чувствате, че нещо не е подходящо за вас, трябва да вземете трудно решение, разчитайки на инстинкта.
Майкъл Джексън
Нямам никакво решение, но пък се възхищавам на проблема.
Ашли Брилиант
Никога не съм вземал решение, базирано на расовата принадлежност и няма да го направя.
Куба Гудинг Джуниър
Вземи решение да изпълниш това, което си длъжен; и непременно изпълни това, което си решил.
Стоунуол Джаксън
Дългосрочното планиране не се занимава с бъдещи решения, а с бъдещето на настоящи решения.
Питър Дракър
Не съм ангел и знам, че не само с единия хляб живее човек. Но пред свещения дълг трябва да замълчат всякакви странични съображения. ... И ако, изпитвайки себе си, останеш твърд в решението си, то действай тогава като зрял мъж. Това няма да попречи на поетичния ти полет – та нали и полетът в името на дълга е изпълнен с поезия.
Хайнрих Маркс
Нямам желание да поставям под въпрос решенията на съда. Все пак аз съм юрист по образование.
Владимир Путин
Не аз взех решението за амнистията, а парламентът. Така че дори не е нужно да се усмихвам.
Владимир Путин
От десет политически решения, които човек трябва да вземе, където и да се намира, девет ще му бъдат предписани от обстоятелствата. И колкото е по-висок постът му, толкова е по-ограничена свободата му за избор.
Лион Фойхтвангер
През последните тридесет години, като се започне с постановяането на правото на неприкосновеност на личния живот в решението на Върховния съд по делото "Роу срещу Уейд", левицата води систематична атака срещу конституционните основи на нацията.
Дейвид Хороуиц
Способността ни да избираме се променя постоянно, заедно с жизнения ни опит. Колкото по-дълго време вземаме погрешни решения, толкова повече закоравява сърцето ни; колкото по-често вземаме правилни решения, толкова по-чувствително става сърцето ни – или по-точно оживява...
Ерих Фром
Вярвам, че природата на човека е вкоренено противоречие, породено от условията на човешкото съществуване, което изисква търсенето на решения, които на свой ред създават нови противоречия и сега се нуждаят от отговори.
Ерих Фром
Благодарение на свободата във взимането на решенията - верни ли грешни, благодарение на свободата да действаш - правилно или неправилно, човек става самостоятелен. Така той сам поема върху себе си отговорност за своите постъпки и за последствията от своите решения.
Макс Люшер
Приемайте смели решения и правете грешки. Това ви прави човека, който сте всъщност.
Анджелина Джоли
Ние сме свободни да вземаме решения за отношенията си с противоположният пол, ако тези отношения не противоречат на общественият морал.
Мишел Пфайфър
Чакането мъчително. Забравянето - болно. Но най-горчивото от всички страдания - да не знаеш, какво решение да вземеш.
Паулу Коелю
Човек е длъжен да прави избор. В това и се състои неговата сила - в могъществото на неговите решения.
Паулу Коелю
В крайна сметка цензурата се свежда до вкус. Това, което ме обижда, може да ви просветли. Искате ли да взема решение въз основа на моя вкус - на какво трябва или не трябва да бъдете изложени?
Питър МакУилямс
Не е разумно да се правят решения без да имате достатъчно основания за това.
Робърт Блох
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
34
Следваща