Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Решение" - страница 11
Нашето бъдеще не може да зависи само от правителството. Крайните решения се крият в нагласите и действията на американския народ.
Джо Байдън
Вярвам както в правото си, така и в отговорността си да работя за създаването на свят, който не прославя насилието и войната, а където търсим различни решения на общите ни проблеми.
Джоди Уилямс
Това, което харесвам в творческия процес, и това може да звучи наивно, но това е идеята, че един ден няма идея и решение, но на следващия ден има идея. Намирам това за невероятно вълнуващо и концептуално всъщност забележително.
Джони Айв
Животът и смъртта не са правилно научни понятия, а по-скоро политически понятия, които като такива придобиват политически смисъл именно само чрез решение.
Джорджо Агамбен
Всички разбити сърца са обстоятелства. Всеки нещастно влюбен глупак е жертва на лошо време, добри намерения и лошо вземане на решения от някой друг.
Джошуа Ферис
По-често, отколкото искаме да признаем, несъществените решения променят живота ни.
Доналд Макейг
Ако не могат да се правят пари за отчитане и писане на статии, тогава професионалистите просто не могат да го правят повече. Освен ако не приемем позицията, че аматьорската блогосфера е наистина способна да поеме ролята, която играят "Ню Йорк Таймс" и CNN, тогава имаме нужда от решения за плащане на съдържание.
Дъглас Рушкоф
Облакът все още е само куп сървъри, собственост на някой или нещо, на чиито решения и компетентност трябва да се вярва. Това се отнася за всичко - от Google Документи до Gmail: Публикуването на нашите данни наистина означава да ги поставим "там".
Дъглас Рушкоф
Голямото изкуство е израз на решение на конфликта между изискванията на света отвън и този отвътре.
Едит Хамилтън
Доброто вземане на решения в домакинствата често разчита на мислене за вашето домакинство като фирма.
Емили Остер
Пренаталното тестване е сложно решение за много жени, което ни принуждава да се сблъскаме с опасенията за дете с увреждане и рисковете от спонтанен аборт.
Емили Остер
Победата ми за президент, ако се беше случила, би била изкуствена по отношение на социалистическата партия. Може би на смъртния си одър ще съжалявам за решението си, но в момента живея в мир с него.
Жак Делор
Взех решение, когато бях в училище, че ще имам много приятели от мъжки пол.
Заха Хадид
По време на моята пънк фаза през деветдесетте години бях наистина в Nirvana. Гардеробът ми се състоеше от скъсани рипсени дънки и фланелени ризи. Един ден след училище боядисах косата си в синьо. Мама не беше фен на това решение.
Иванка Тръмп
Когато Тайсън ми отхаоа част от ухото ми, аз се удивих както никога не съм се удивявал, защото това никога не съм го виждал. На ринга могат да ти изместят глава или лакът. Но хапенето в средите на боксьорите не е прието. Бях изумен и шокиран... Аз простих това още в този ден. Това беше правилното решение, но много трудно ми се отдаде.
Ивендър Холифийлд
Индия може да е страна с над 100 проблема, но също така е място за милиард решения.
Кайлаш Сатяртхи
Рейф не просто флиртуваше – той очарова момичетата до момента, в който те се влюбват в него, след което промени решението си. Нарекох го играч с дефицит на вниманието.
Кели Армстронг
Има само един единствен начин да се намери решение на вашите проблеми в рекламата - питайте купувача. Това е истината от последна инстанция.
Клод Хопкинс
В началото на дискусиите за финансов надзор хората биха казали: "Е, това е много сложен проблем, следователно изисква сложно решение". И на тази стъпка бих казал: "Е, почакай малко. Само защото това е сложен проблем не означава, че най-добрият начин на действие е този, който е сложен."
Ларс Питър Хансен
Знам, че младите хора понякога, уловени в момента, вземат някои много глупави решения.
Леон Панета
Изведнъж осъзнах в ЦРУ, че трябва да вземам решения за живот и смърт за хората.
Леон Панета
Няма грешни решения - само различни.
Либа Брей
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
34