Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Решение"
Вярвам, че съм вземал добри решения в миналото и вярвам, че съм взел добри решения и в бъдещето.
Дан Куейл
Всеки път, когато вземаш решение, най-доброто нещо, което можеш да направиш, е да направиш нещо правилно, следващото добро нещо е да направиш нещо грешно, най-лощото е да не направиш нищо.
Теодор Рузвелт
Паметта за това, че скоро аз ще умра – най-важния инструмент, който ми помага да взимам сложни решения в моя живот. Защото всичко останало – чуждото мнение, всичката тази гордост, всичкия този страх от неудобство или провал – всички тези вещи падат пред лицето на смъртта, остава само това, което действително е важно. Паметта за смъртта – най-добрия способ да избегнем мислите за това, че има какво да губите. Вие сте голи. У вас вече няма причини да не последвате зова на своето сърце.
Стив Джобс
Не забравяйте, че истинското решение се измерва с факта, че сте предприели нови действия. Ако няма действие, наистина не сте решили.
Антъни Робинс
Едно хладно решение струва повече от хиляда прибързани съвети. Това, което трябва да се направи, е да се даде повече светлина, а не топлина.
Удроу Уилсън
Всеки проблем има решение - просто, удобно и погрешно.
Хенри Луис Менкен
Много отдавана взех решение да не се движа в ничия сянка. Дали ще се проваля или ще успея, ще съм го направила както аз го вярвам.
Уитни Хюстън
Бъдете ангажирани с решенията си, но останете гъвкави в подхода си.
Антъни Робинс
Няма разлика между убийството на човек и вземането на решение, което ще убие другите. Това е точно същото, ако не и по-лошо.
Голда Меир
Силата не идва от победата. Вашите битки развиват силните ви страни. Когато минавате през трудности и вземате решение да не се предавате, това е именно силата.
Арнолд Шварценегер
Който мисли дълго, не винаги намира най-доброто решение.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Каквото и да е творчеството, то винаги е част от решението на проблема.
Брайън Олдис
Винаги сте свободни да промените решението си и да изберете друго бъдеще или друго минало.
Ричард Бах
Трябва да продължавам да дишам. Би било най-лошото ми бизнес решение ако не го правя.
Стив Мартин
Именно във вашите моменти на решение съдбата ви се оформя.
Антъни Робинс
За умните жени мъжът не е проблем; за умните жени мъжа е решение.
Жа Жа Габор
Има проблеми, на чието решение бих придал безкрайно по-голямо значение от тези на математиката, например докосване до етиката, или отношението ни към Бога, или относно нашата съдба и нашето бъдеще; но тяхното решение е изцяло извън нас и напълно извън областта на науката.
Карл Фридрих Гаус
Скуката помага да се вземе решение.
Колет
За семейството на душевно болния, а също така и за обществото, неговата болест - проблем; за самия болен - решение.
Томас Сас
Руснаците могат да ви дадат оръжие, но само САЩ могат да ви дадат решение.
Ануар Садат
Никога не взимай решения в тези моменти когато искаш да пишеш.
Ленард Коен
Големите лидери са почти винаги големи "опростители", които се справят с аргументи, дебати и съмнения, за да предложат решение, което всеки може да разбере.
Колин Пауъл
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
34
Следваща