Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Музика" - страница 9
Джаз музиката прави толкова много феноменални фигури.
Уинтън Марсалис
Моят хоризонт върху човечеството се разширява, като чета писателите на стихове, виждам картина, слушам някаква музика, някаква опера, която изобщо няма нищо общо с променливото човешко състояние или борба или каквото и да било. Обогатява ме като човек.
Уоле Шоинка
Музиката се променя по-бързо, от колкото ти успяваш да се промениш.
Арета Франклин
Мечтаех да правя музика, откакто бях на три или четири години.
Ариана Гранде
Музиката наистина води целия ми живот.
Ариана Гранде
Това е невероятното нещо около музиката: има песен за всяка емоция. Можеш ли да си представиш света без музика? Би скучал.
Хари Стайлс
Първото условие за създаване на музика е да не вдигате шум.
Хосе Бергамин
Винаги се стремя да създавам нови пътища или нови визии за музика.
Хърби Хенкок
Музиката става нещо, което е нейно собствено същество.
Хърби Хенкок
Музиката ней-прекрасното нещо на земята. Но дори тя не събужда мъртвите.
Шарлот Генсбург
Ако един литературен човек събере две думи за музиката, една от тях ще сгреши.
Арън Копланд
Обичам да записвам, да правя музика и да пиша песни.
Бари Гиб
Не опира до парите, а до самоуважението и желанието да създаваш добра музика.
Бари Гиб
Чувствам се много благодарен, че съм жив и достатъчно добър, за да правя музика.
Адам Ант
Добрата музика освобождава в главата ви място за вдъхновение.
Бенедикт Къмбърбач
Музиката - това е посредник между духовния и чувствения живот.
Бетина фон Арним
Не мога да си представя музиката без технологии.
Брайън Иноу
Агресивната музика може да ви шокира само веднъж. След това въздействието й намалява. Това е неизбежно.
Брайън Иноу
Всъщност харесвам Мерилин Менсън. Мисля, че е много талантлив и е направил страхотна музика.
Брус Дикинсън
Помислете за състоянието на ума си - вашето съзнание - преди да заспите. Това е изключително важно. Поемете ангажимент да отделите поне петнадесет минути за одухотворяване на съзнанието си преди лягане. Прочетете нещо духовно, слушайте духовен дискурс или музика или участвайте в дискусия на духовна тема. Избутайте настрана хаоса и объркването, които са били част от деня ви, и се съсредоточете върху духовната реалност. По този начин ще се подготвите за следващите шест до осем часа сън. Ако си позволите да се съсредоточите духовно, ще предоставите по-малка възможност на негативните елементи да навлязат в сънищата ви. Тогава можете да се възползвате най-много от състоянието на сън.
Бхакти Тиртха Свами
Точно както има висши същества, които разпространяват духовни послания в атмосферата чрез книги, филми, музика и други средства за масова информация, има същества от демонична природа, които се опитват да забавят прогреса на тази планета чрез тези медии. Излагането на книги и медии от този тип може да има отрицателен ефект върху вас. ... За да противодействат на това, някои от съществата от по-висша природа пишат книги или наблюдават писането на книги, които подобряват духовното развитие на човека.
Бхакти Тиртха Свами
Относно работата сам: "Обичам да работя сам. Познавам себе си и знам какво искам... и всичко това ми позволява да създавам музика, преди мислите ми да прекъснат".
Вангелис
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
34
Следваща