Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Музика" - страница 8
Нашата музика трябва да се слуша, когато сте в лошо настроение, а тогава ние ще ви кажем, че вие не сте сами.
Матю Белами
Четенето е по-скоро процес на левия мозък, а слушането на музика е функция на десният мозък.
Мейнард Джеймс Кийнан
Просто правя това, което правя. Харесва ми да правя музика.
Нийл Йънг
Живата музика е по-добра.
Нийл Йънг
Фактът е, че преди 40 години, освен ако не сте закупили записа, не можете да чуете музиката. Това беше толкова тясна писта в сравнение с днешната.
Ник Мейсън
Музиката е моята страст - това е това, което обичам и това е в кръвта ми. Никога не можеш да ме отклониш от работата ми.
Никол Шерцингер
Не ми харесва рап музиката изобщо. Не мисля, че това е музика. Това е само ритъм и рапиране.
Нина Симон
Джазът е бял термин, който определя чернокожите. Музиката ми е черна класическа музика.
Нина Симон
Никога не слушам музика, когато пиша.
Огастин Бъроуз
Всичко, което се опитвам да направя през целия си живот, е да правя чудесна музика.
Шон Комбс
Красота в музиката не е да се трупат ефекти и хармонични куриози, а в простотата и естествеността.
Пьотр Чайковски
Музиката беше около мен в продължение на дълго време и ще остане и след Рей Чарлз. Просто исках да оставя своята следа, да оставя нещо добро в музиката след мен. Това е голям рекорд, черешката на тортата, но музиката е основното меню.
Рей Чарлс
Всички сме засегнати от музиката. Той има силата да ни вдъхновява, повдига, променя настроенията ни и дори променя съзнанието.
Андрю Уейл
Вярвам, че в природата ми е да танцувам въз основа на ударите на сърцето си, пулса на кръвта си и музиката в ума си.
Робърт Фулам
Ние със собствените си ръце построихме стена между себе си и слушателите. Нужно беше да бъдем по-скромни и да не изнасяме по стадионите концерти. Стадион от фанатици ти носи пари, но не носи разбиране на твоята музика.
Роджър Уотърс
Истинската музика "сработва" за всяко поколение!
Роджър Уотърс
Когато ти си без пари и мечтаеш за богатство, мисли. че би го делил. Когато парите ти дойдат на главата, ти решаваш да държиш всичките при себе си. И това е една от най-големите мъки. Тогава единственото утешение е музиката.
Роджър Уотърс
Пиша музика, защото я обичам. Понякога повече от всичко в света.
Ансел Елгорт
Интересуват ме нещата, които се случват около мен и трябва да разбера какво се случва в други артистични сектори като музиката и литературата.
Тадао Андо
Музиката прави така че нещата да ни причиняват по-малко болка.
Тайлър Джоузеф
Музиката е единственият наркотик, който употребявам.
Тейлър Момсен
Вероятно музиката е единствената истинска магия, която открих в живота си. В нея няма никаква хитрост. Тя е чиста и истинска. Тя движи, лекува, комуникира и прави всички тези невероятни неща.
Том Пети
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
34
Следваща