Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Музика" - страница 29
Не вярвайте на хора, които се наричат музиканти или колекционери, които казват, че не харесват Боб Дилън или Бийтълс. Те не обичат музиката, ако тези думи излизат от устата им.
Джак Уайт
Сърцето на автор на песни е чисто, когато имат желанието да продължават да ровят по-дълбоко в музиката. И неизменно, когато ровите по-дълбоко, това винаги ви отвежда в миналото.
Джак Уайт
Ако подчертаете една част от песента, тя банализира останалата част от музиката.
Джак Уайт
Винила оцеля, успяхме да не го убием. Знаейки, че сте участвали в тази битка... Не можете да си представите щастието, което тя носи. Всеки път, когато виждам дете, което излиза от магазина с винилова плоча под мишниците, сърцето ми бие по-бързо. Музиката трябва да бъде само това. Силна емоция.
Джак Уайт
Музика: какъв живот, как звучи самият живот.
Джанди Нелсън
Винаги съм си представял, че музиката е в капан в моя кларинет, а не в капан в мен. Но какво, ако музиката е тази, която избягва, когато сърцето се счупи?
Джанди Нелсън
Но какво, ако музиката е тази, която избягва, когато сърцето се разбие?
Джанди Нелсън
Музиката е навсякъде - консумирате я всеки ден, навсякъде, където отивате. Създателят на съдържанието трябва да бъде компенсиран. Така е честно.
Джей Зи
Изкуството например се превръща в "арт терапия". Когато пациентите правят музика, тя се превръща в "музикална терапия". Когато изкуствата се използват за "терапия" по този начин, те се деградират до второстепенна позиция.
Джеймс Хилман
Продължавам да се занимавам с музика, понеже мога просто да взема китарата, да пея и да усетя радост. За това не са нужни сценарии, камери, хора. Нищо не е нужно, освен мен моята китара или клавиши.
Джеръми Ренър
Току-що извадих късмет от много добри хора. В живота ми и чрез приятели, и в музиката това наистина ме прегърна и се грижеше за мен. Аз съм късметлия.
Джон Гордън
Връзката с музиката и историята беше много мощна за мен. Мисля, че в това се чувствам най-благословен.
Джон Гордън
Много е малко вероятно да сте гений, но ако сте готови да работите усилено и искате да слушате музика през цялото време и искате да научите за това и искате да сте около хората, които го правят, ще намерите своя път.
Джон Гордън
Просто мисля, че свързах музиката с нещо, което беше лечебно и трансформиращо като дете.
Джон Гордън
По-специално, в моята ситуация имах нужда от излизане от мястото, където бях. Така че музиката беше това.
Джон Гордън
Нощ, джин и музика - правилната настройка за отлепване на тънките прилепнали слоеве на глупости и намиране на път по-близо до същественото аз.
Джон Д. Макдоналд
Джазът е дума, която те използват, за да продават нашата музика, но за мен тази дума не съществува.
Джон Колтрейн
Промяната е неизбежна в музиката - нещата се променят.
Джон Колтрейн
Понякога си мисля, че правех музика през грешния край на лупа.
Джон Колтрейн
Като се има предвид голямото наследство в музиката, което имаме - работата на гигантите от миналото, настоящето и обещанието на онези, които предстоят да дойдат - чувствам, че имаме всички основания да гледаме оптимистично на бъдещето.
Джон Колтрейн
Има толкова много неща, които трябва да се имат предвид при правенето на музика. Целият въпрос за самия живот... Знам, че искам да продуцирам красива музика, музика, която прави неща на хората, от които имат нужда.
Джон Колтрейн
...детското чудо и страхопочитание са умрели. Природата и поезията и музиката на величието на Бог са пресъхнали като забравена праскова в задната част на хладилника.
Джон Пайпър
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
34
Следваща