Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Музика" - страница 23
Можете да изоставите лоша книга; можете да избегнете слушането на лоша музика; но не можете да пропуснете грозния блок на кулата срещу къщата ви.
Ренцо Пиано
Със сигурност думите са само фоновата музика, когато страстта се нахвърли върху душата.
Андрю Шон Гриър
Пиратството не убива музика, а го правят момчешките групи.
Рики Джървейс
Формите на математика, хармонията на музиката, движенията на планетите и боговете на мистериите бяха свързани по същество за питагорейците и значението на тази връзка беше разкрито в едно образование, което завърши с асимилацията на човешката душа към световна душа и оттам към божествения творчески ум на вселената.
Ричард Тарнас
Това е много въздействащ вид музика, хеви метълът е такъв.
Роб Халфорд
Ние сме рокендрол група. Изпълняваме хеви метъл музика. И ние искаме да ви дадем страхотно време. По принцип всичко се свежда до това.
Роб Халфорд
Що се отнася до поставянето на рейтинг на музиката, както правите филми, виждам здравия разум в това.
Роб Халфорд
Мисля, че по същество, откакто е изобретена музиката, тя е достигнала и е докоснала всяко едно възможно поколение.
Роб Халфорд
Винаги съм чувствал, че това, до което Прийст успяха да стигнат, се свеждаше до дисциплината, нашата истинска любов и отдаденост да правим най-добрата музика, която можем да направим, и никога да не забравяме нашата фен база.
Роб Халфорд
Критиката, може би цинизмът, просто е широко разпространен в музиката, в творчеството. Всеки има възприятие и набор от мнения, базирани на това какво му причинява това музикално произведение вътрешно.
Роб Халфорд
Мисля, че сърцето ми винаги ще бъде направено от метал, но би било невежо от моя страна и някак глупаво да пренебрегна другите емоционални връзки, които можете да направите във всякакъв вид музика.
Роб Халфорд
Удоволствие е всъщност да можеш да контролираш собствената си музика.
Роб Халфорд
Дилемата на танца в осми клас е, че момчетата и момичетата използват музиката по различни начини. Момичетата се наслаждават на музика, на която могат да танцуват, музика със силни вокали и закачливи мелодии. Момчетата, от друга страна, се наслаждават на музика, която могат да подобрят, като измислят мръсни нови текстове.
Роб Шефийлд
Ако всичко, което музиката правеше, беше да съживява миналото, това би било добре. Можете да се скриете в музиката и да я оставите да възвърне спомени за неща, които са били. Но музиката е алчна и иска повече от сърцето ви от това. То изисква бъдещето, вашето бъдеще. Музиката иска остатъка от живота ти. Така че не можете да сте спокойни. Във всеки момент от нищото може да се появи песен, която да ви разтърси, да предизвика емоциите ви, да съсипе живота ви.
Роб Шефийлд
Ако наистина искате да знаете нещо за мен, трябва да знаете следното: харесвам музиката си силно.
Робин Бенуей
Никога не забравяйте, че музиката е твърде важна, за да бъде оставена изцяло в ръцете на професионалисти.
Робърт Фулам
Обичам да правя всичко с музика.
Роджър Глоувър
Ако някога можете да доведете до революционни промени, ще се наложи две неща: младите хора ще трябва да се включат и ще ви трябва музика.
Рон Пол
Музиката пробужда мечти при хората от цял свят и преди всичко в тези времена, когато за мечти в живота въобще не остава място.
Рудолф Шенкер
Музиката е израз на волята на природата, докато всички други изкуства са израз на идеята за природата.
Рудолф Щайнер
Чрез него можех да свиря музиката, която чух в душата си. Аз бях цигулката, той беше лъкът.
С. Джей-Джоунс
Най-известният и популярен език в света е музиката.
Сай
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
34
Следваща