Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Музика" - страница 18
Проектите на групата просто взеха естествен приоритет. Всъщност нямах солова кариера, просто исках да споделя музиката по друг начин и да науча повече за писането, записването и т.н.
Кен Хенсли
Всеки път, когато правя музика, тя отразява къде съм ментално.
Кендрик Ламар
Моята музика беше моят живот и тя изигра голяма роля в неспособността ми да поддържам връзки.
Кени Роджърс
Винаги съм казвал, че музиката трябва да ви кара да се смеете, да плачете или да ви кара да мислите.
Кени Роджърс
Изреченията, които пиша, имат своите корени в песента и поезията и се основават на музиката и живописта, както и на необходимостта да се предаде само информация или да се отразява нещо. Не съм писател реалист, дори да изглеждам като такъв.
Колм Тойбин
Има много музика, която не ми харесва.
Крис Корнел
Никога не разбирам тези, които считат, че синтезаторната музика не е истинска. Какъвто и инструмент използваме, музиката все идва от човека, а не от самият инструмент. Важен е не инструмента, а това, как го използваш.
Алън Уайлдър
Животът е като музиката сама по себе си. Ние живеем във вечно сега и когато слушаме музика, не слушаме миналото, не слушаме бъдещето, слушаме разширено настояще.
Алън Уотс
Защо толкова много от нас се опитват да обяснят красотата на музиката, като по този начин я лишават от нейната мистерия?
Ленард Бърнстейн
Елвис е най-голямата културна сила през ХХ век. Той представи ритъма на всичко, музиката, езика, дрехите, това е съвсем нова социална революция - 60-те идва от това.
Ленард Бърнстейн
Винаги съм се грижил да поставя идея или емоция зад думите си. Създадох си навик да съм подозрителен към обикновената музика от думи.
Леополд Сенгор
Казването, че сте харесали цялата музика, означава, че не обичате никоя.
Линдзи Келк
Чакам изгубената музика отново да прозвучи в ново възраждане на чудото.
Лорънс Ферлингети
Слушайте честно музика, без да се водите от стереотипите на модата. Слушайте се в своето сърце и бъдете себе си!
Лусине Геворкян
И моя връх в живота е да дам на света това, което като един голям късметлия ми беше дадено - екстаза от божествения съюз на моята музика и моите танци.
Майкъл Джексън
Знам, че музиката е субективна.
Джоун Джет
Писането на музика не е трудно. Трудно е само зачеркването на излишните ноти.
Йоханес Брамс
Много хора може би ще ме намразят загдето казвам това, но един от най-непредпочитаните видове музика, които избягвам, е музиката от мюзикъли.
Гай Пиърс
Музиката, изкуството, театърът... Аз съм голям почитател на красивото.
Джери Хол
Разбира се, че има много, много музиканти, чиято музика ми доставя удоволствие; но докато не осъществя контакт с тях – музикален или личен – никога не допускам, че може да се случи и нещо чудесно.
Хю Хопър
Катко всички средства, и модерните технологии създават чудесни моменти в музиката, а също така и известен ужас.
Хю Хопър
Пучини е написал чудесни опери, но ужасна музика.
Дмитрий Шостакович
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
34
Следваща