Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Музика" - страница 17
Моята музика е духовният израз на това, което съм: моята вяра, моето знание, моето същество.
Джон Колтрейн
Музиката е международен език за изразяване на емоции и чувства на хората. Това е най-популярният жанр на съвременните изкуства, където мисля, че има достатъчно за всички.
Джон Лорд
За музиката има един закон: тя трябва да трогне моето сърце, преди да я разбера в главата.
Джон Лорд
Ако нямаше такава музика като хардрока, то нашето поколение би било още по-жестоко, отколкото е. Рокът е прекрасна възможност да излееш от себе си агресията.
Джон Лорд
...а вместо това да пея под душа, аз пишех думите на моите любими песни и от мастилото водата ставаше синя, или червена, или зелена, музиката течеше по краката ми...
Джонатан Сафран Фоер
За да се насладиш на моята музика, ти имаш нужда от дълбочина и емоционалност.
Джони Мичъл
Виждам музиката като флуидна архитектура.
Джони Мичъл
Афро-американската музика има най-малкото проблясък на надеждата - понякога пълна надежда.
Джордан Пийл
Музиката създава определени вибрации, които несъмнено водят до физическа реакция. В крайна сметка ще бъде намерена и използвана подходящата вибрация за всеки човек.
Джордж Гершуин
Баща ми обичаше поезията и музиката. Но дълбоко в себе си той мисли, че да преподава е най-доброто нещо, което човек може да направи.
Джордж Стайнър
Знаете ли, какво ме дразни в съвременната музика? В нея всичко започва с "Аз" с главната буква.
Джордж Харисън
Ако вие някога действително сте писали музика, вие ще продължавате да го правите.
Джордж Харисън
Точно както безкрайният достъп до безплатна музика в крайна сметка води до това, че никой вече не се прехранва с музика, безплатната журналистика просто не се изплаща - особено не когато търсачката показва всички реклами.
Дъглас Рушкоф
Ей ти. Викам те. Да, да. Продължавай. Усещате ли моята музика Не? Е, махай се оттук!
Еминем
Музиката може да утеши, особено хората с чувствителна душа, които още не са се отучили да чувстват, изпитват състрадание, преживяват, без да са станали циници.
Енио Мориконе
Когато музиката и танците създават с хармония... тяхната магия пленява и сърцето, и ума.
Жан-Жорж Новер
Очевидно за някои хора има голяма връзка между музиката и начина, по който можете да създадете пространство.
Заха Хадид
Исках музиката да излиза от високоговорителите, сграбчвайки те за гърлото, биейки главата ти в стената и след това те убива.
Иги Поп
Любовта е музика, а сексът е нейният инструмент.
Исабел Алиенде
Аз съм смешен човек, но вземам музиката си на сериозно.
Карди Би
Музиката реже по-надълбоко от ножа.
Карлос Сантана
Аз съм вдъхновена от художници и музиканти. Има толкова много прекрасни и талантливи хора в света. Обичам да откривам нова музика, нови писатели или ново изкуство.
Алиша Кийс
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
34
Следваща