Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Музика" - страница 16
Спортът без музика, не е нищо повече от игра. Музиката прибавя емоция.
Айс Кюб
Все още ми харесва да правя музика. Няма да спра да я правя и да я правя по начина, по който смятам, че трябва да се направи.
Айс Кюб
В началото на кариерата ми хората искаха да чуят музика за протест, за опитите да се променят нещата.
Айс Кюб
Музиката е, разбира се, универсално емоционално преживяване, пресичащо култури и езици. Учих пиано в продължение на десет години като дете и считам това преживяване за едно от най-ценните в живота ми.
Алан Лайтман
Разбрах, че в музиката има интелектуално съдържание, един вид мислене, което никога няма да мога да чуя.
Гарт Грийнуел
И още искам да бъда музикант. Според мен, музиката е най-краткият път към емоциите и чувствата на хората и най-простият за себеизразяване.
Гаспар Улиел
Музиката е музика. И ако тя е създадена с чувство, та да не я забележите е просто невъзможно, независимо на колко години сте.
Дан Маккафърти
Музиката е живот. Докато тя звучи нищо не убива завинаги.
Даниел Глатауер
Музиката може да е активността, която е подготвила нашите предчовешки предци за речева комуникация и за много познавателната, представителна гъвкавост, необходима за да станем хора.
Даниел Левитин
Очаквам с нетърпение бъдещето - и влизането в студиото, за да направят нова музика.
Даяна Рос
Обичах музиката и танца, и това беше вълнуващо за мен.
Деби Рейнълдс
Мисля, че моята музика ще продължава да се променя заедно с мен и аз ще се променям и раста като личност и артист.
Деми Ловато
Никога няма да се омъжа. Аз съм омъжена за музиката.
Деми Ловато
Радвам се, че имам собствен стил. И в музиката и в дрехите.
Деми Ловато
Човешкият живот е комбинация от трагедия и комедия. Формите и дизайните, които ни заобикалят, са музиката, съпътстваща тази трагедия и тази комедия.
Алвар Аалто
Да бъдеш интелектуалец означава да си задаваш много въпроси, на които не намираш отговор. Широк спектър от идеи не гарантират единомишленици. Всичко което е истинско и има значение са твоите чувства. Ето какво значи за мен музиката.
Джанис Джоплин
Той обичаше да чете с тишината и златистия цвят на уискито като негови спътници. Харесваше храна, хора, разговори, но четенето беше неизчерпаемо удоволствие. Каквито бяха радостите от музиката за другите, думите на страница бяха за него.
Джеймс Солтър
Поп музиката процъфтява при повторение. Знаете, че песента е хит, когато сте я чували толкова често, че ще се радвате никога повече да не я чуете.
Джеймс Суровецки
Мога да слушам всяка музика, и аз винаги се вдъхновявам за нова музика. Без да слушам други артисти е невъзможно да работиш над себе си.
Джо Кокър
Трябва да кажа, че музиката винаги беше моята техника за самосъхранение за оцеляване. Този вид свещено пространство в живота ми и в съзнанието ми.
Джон Гордън
Целта ми е да живея истински религиозния живот и да го изразя в моята музика. Ако го живеете, когато свирите, няма проблем, защото музиката е част от цялото нещо. Да бъдеш музикант е наистина нещо. Отива много, много дълбоко. Моята музика е духовният израз на това, което съм - моята вяра, моето знание, моето същество.
Джон Колтрейн
Мисля, че музиката е инструмент. Той може да създаде първоначалните мисловни модели, които могат да променят мисленето на хората.
Джон Колтрейн
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
34
Следваща