Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Музика" - страница 15
Аз съм привързан към ритъма. Ритъмът говори с думи. Обичам музиката.
Травис Скот
Не гледам на себе си като дизайнер; Аз съм съсредоточен върху музиката.
Травис Скот
В широкия спектър на изкуствата рядко се припокриват два свята - литературният и този на рок музиката.
Уилям Бойд
Имам късмет, че имам приятели, музиканти и хора, посветени на моята музика.
Уинтън Марсалис
Нямам намерение да спра да правя музика.
Франк Оушън
Вярата е разум плюс откровение, а частта от откровението изисква човек да мисли както с духа, така и с ума. Трябва да чуете музиката, а не просто да четете бележките на страницата.
Франсис Колинс
Архитектурата като цяло е замразена музика.
Фридрих Шелинг
Космическата система работи по закона на музиката, по закона на хармонията.
Инаят Хан
Музиката е гласът на цялата скръб, цялата радост. Не се нуждае от превод.
Хелън Екслей
Надявам се, че мога да направя добра музика от какъвто и да е жанр. Само за да докажа на себе си, че мога.
Хърби Хенкок
Музиката наистина е универсален език.
Хърби Хенкок
Абсолютно, никога не спирам да работя върху нова музика.
Шон Мендес
Просто мисля, че със сигурност жива музика трябва да изглежда толкова добре, колкото звучи.
Адам Ант
Дами, приятели и музика - без тези три не бих искал да съм тук.
Би Би Кинг
Изкуството ни прави хора, музиката ни прави хора и аз дълбоко чувствам, че науката ни прави хора.
Брайън Грийн
Писането на музика е нещо като мое хоби, но все повече отпада. Правенето на комикси отнема целия ми живот.
Брайън Лий О'Мали
С интернет групите могат да идват и си отиват на всеки пет минути и музиката изглежда за еднократна употреба.
Брус Дикинсън
Някои от рап песните на Еминем имат тийнейджърски любовни песни като песента от петдесетте години. Това е нещо като домашна драма, поставена на музика. Той е наистина добър разказвач на истории.
Брус Дикинсън
Поразява ме, когато хората говорят, че при електронната музика няма душа и винят компютрите. Соча ги с пръст, като им казвам: "Тук няма душа!". Ти не можеш да виниш компютъра. Ако в музиката няма душа, то е защото никой не я е вложил в нея. И това не е по вина на инструмента.
Бьорк
Не можете да говорите музика само с ноти, но можете да говорите музика без бележки!
Виктор Утън
Музиката идва от музиканта, а не от инструмента.
Виктор Утън
В някои случаи музиката всъщност е по-добра от изговорената дума, защото не е нужно да се разбира.
Виктор Утън
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
34
Следваща